Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הנורות לד האלה T10 מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/380928010421?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

התקנתי אותם אתמול, בלוחית רישוי, בתוך הבגאז, בנורות חנייה, ובפנים הרכב, במגירה, ובתקרה, אחרי 24 שעות, אני בא להניע את הרכב לא מניע, המצבר נפרק, הנעתי עם כבלים, לבינתיים החזרתי את הנורות הרגילות שהיו.

השאלה למה המצבר נפרק, הן זוללות חשמל גם שהכול כבוי?

כי לא ראיתי אותן דלוקות, או מבצבצות, שמכבים אותן.

אשמח לתשובה.

תודה.

פורסם

קשה לי עד מאוד להאמין שיש קשר בין החלפת הנורות לריקון המצבר.

נורת לד צורכות פחות מחצי מכמות האנרגיה שנורות להט צריכות, וכשהם כבויות מן הסתם הם לא מקבלות חשמל ולא מבזבזות אותו.

השארה שלי שפשוט שחכתה משהו דלוק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
קשה להאמין שיש קשר בין החלפת הנורות לריקון המצבר.

השערה שלי שפשוט שכחת משהו דלוק.

גם אני סבור כך. אין שום סיבה שהנורות יצרכו משהו כשהרכב מכובה והכל סגור.

אולי זה משהו שקשור לזה באופן עקיף. ובכלל, אם זולג זרם דרך נורת לד, אמורים לראות אותה מאירה בחושך. אם היא לא מאירה, כמעט אין מצב שזולג זרם. משום שנורת לד תאיר גם עם זרם נמוך יחסית, הרבה יותר מאשר בנורת להט.

פורסם

אלו נורות T10 לד.

גם במידה והיית משאיר 2 נורות ל24 שעות יש סיכוי טוב שהרכב עוד היה מניע.

כדאי לך לבדוק אולי המצבר בעייתי או שבכלל השארת אורות דרך דולקים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...