Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אשמח מאוד לקבל המלצות/הסתייגויות ברכישת אלפא ג'ולייטה.

מודל 2013 ידני 1.4 170 כ"ס.

ממה לחשוש ברכישה? מה המחלות של הרכב? (הזהירו אותי במשרד מפני מערכת החשמל...הכצעקתה?)

האם שנתון נמוך יותר אמין יותר או להיפך?

תודה לכולם

נ.ב

אני עובר מגולף ידנית כמובן

Golf 2008 MK5

פורסם

ובמערכת החשמל הזהירו מהמשרד שלך.

בצע חיפוש, הרכב הוזכר פעם או פעמיים בפורום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קרוב ל60kקמ ובמרץ 3 שנים.נאדה.

למעט נורות חזית שהוחלפו.

ובמערכת החשמל הזהירו מהמשרד שלך.

בצע חיפוש, הרכב הוזכר פעם או פעמיים בפורום.

פלא שצוות המשרד לא יודע על בעיית החלודה החמורה ברכבים איטלקיים...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ממליץ לך אחרי הבדיקה ללכת לאוטו איטליה בפתח תקווה. תקבע לפני זה עם גיא, הוא יעשה לך בדיקה לרכב בחינם כולל חיבור למחשב וסריקת תקלות. זה מוסך מומלץ מאוד שמתמחה ברכבי אלפא, לא הייתי קונה אלפא לפני שהייתי מתייעץ איתו או כל מוסך מתמחה אלפא אחר.

פורסם
בציניות גמורה :)

אוקי, קיבלתי.

אני כנראה כבר מותש מכל מיני יועצים שטוענים שיש להמנע מרכישת רכב מסויים יד שניה בגלל נטיה של אותו המודל לאבד מערכו.

ואנשים באמת חושבים שזה שיקול לוותר על קניית אותו הרכב.... בלי להבין שכשמדובר ברכב יד שניה מדובר ביתרון גדול (כל עוד מעבר לכך אין לרכב בעיות אחרות)

להגנתי אוסיף שבד"כ אני מזהה ציניות....:roll:

• תוכן חדש...