Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2011 3 ועוד מעט וחצי שנים עם 113 אלף ק"מ כן הרבה....

מנורות חזית נשרפו פעמיים,שקע מצת פיוז נשרף פעמיים וזהו....

Vw Polo GTI

פורסם

אני עם ג'ולייטה 2011 170 כ"ס TCT כבר 4 חודשים. תשמע, היו לי גם התלבטויות, עברתי ממאזדה לאלפא. עם המאזדה, חוץ מטיפול פעם בשנה, אין תקלות. עד עכשיו עם האלפא, אין בעיות. מה שכן, אין כמו להסתכל על הרכב כשאתה יורד בבוקר לנסוע לעבודה או צליל המנוע כשאתה קצת לוחץ בכביש המהיר, שווה כל שקל שהשקעתי ברכב.

אחרי רכב כזה כבר אי אפשר לחזור אחורה לרכב סטנדרטי.

פורסם (נערך)

את דגם ה 170 אני פחות מכיר, ונכון אין מחלות מסוימות מרתיעות או בעיות אמינות, אבל עדיין יש דברים מסוימים שחזרו על עצמם בכל ג'ולייטה שבדקתי, כמו למשל חדירת מים לפנסים, תקלה במזגן, גג נפתח לא עובד וכו'. רוב התקלות טופלו במסגרת האחריות אבל עדיין חשוב מאוד לבחון את ההיסטוריה של הרכב שאתה בודק, תנצל את זה שהיבואן מספיק נדיב לספק את היסטורית הטיפולים במייל במיידי בניגוד ליבואנים אחרים שמאלצים אותך לגשת פיזית למוסך. בנוסף, אם יש לך שאלות לגבי הטיפולים שהרכב עבר הם גם עוזרים.

שים לב גם לחלקי הפלסטיק, בחלק גדול מהג'ולייטות התא העליון בדשבורד שבור או לא נסגר כמו שצריך.

קרוב ל60kקמ ובמרץ 3 שנים.נאדה.

למעט נורות חזית שהוחלפו.

אם לא החלפת במסגרת האחריות ערכת תזמון ומשאבת מים, ממליץ לגשת למוסך ולקבל חוות דעת. יש תקלה במשאבת מים שמתפרקת וגורמת נזק לשרשרת תזמון. עדיף להחליף מבעוד מועד מאשר להמתין לתקלה. כל התלתן שאני מכיר עברו את ההחלפה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

Infinity.תודה רבה על העצה,אבדוק זאת בהזדמנות ראשונה.

אני בודק ומסתכל לאתר נזילות באופן קבוע כחלק משגרת הבדיקות השבועית ולא נתקלתי כרגע.

דרך אגב,בכל יתר הבעיות שציינת לא נתקלתי עד היום, טפו טפו טפו(3שנים 60k)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...