Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש חוו"ד על מחיר(600 שח לא כולל מעמ) העבודה ששילמתי בגין הטיפול הבא(מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה) לפוקוס דור 1 :

1. החלפת ברקסים קדמיים.

2. החלפת רפידות קדמיות.

3. החלפת מיסב קדמי.

4. החלפת נאבה קדמית.

5. החלפת בושנגים לגיר.

6. החלפת שמן מנוע, פילטר, פילטר אוויר.

7. החלפת פילטר דלק.

8. החלפת שתי נורות ראשיות.סה"כ 3 שעות נמשך הטיפול.

חשוב לי לקבל פידבק על מנת לדעת האם לחזור למוסך בעתיד.

תודה

פורסם

גם למוסך כללי בעזה המחיר מאוד זול עד לזנות וזה אומר כנראה שני דברים.. לא עשו באמת אפילו חצי ממה שכתוב או שמו חלקים מיץ של זבל ועדיין זה מחיר נמוך אפילו רק עבור העבודה.

פורסם

את החלפים(רובם מקוריים או תחליפיים ברמה גבוהה) קניתי באופן עצמאי והייתי נוכח במהלך הטיפול, כך שאני יכול לאשר שכל מה שצוין אכן בוצע.

זה מוסך שאני מטפל בו מזה שנתיים, ועד כה ביצעתי בו טיפולים קטנים, שלא הגיעו לסכומים האלה.

את המוסך אני מכיר דרך חבר והוא ממוקם בפתח תקוה.

פורסם

600 שקל +מע"מ ל 3 שעות עבודה = 200 שקל לשעה- נראה לי סביר בהחלט.

נדמה לי שאמור להופיע מחירון לשעת עבודה תלוי במוסך עצמו, אתה יכול גם לחפש באתר של איגוד המוסכים.

פורסם

אם זה רק המחיר לעבודה אז סבבה. השאלה מה האיכות שלה ושל החלפים שאתה קנית. והאם יש אחריות על העבודה, כי על החלקים סביר להניח שאין. בהתחלה חשבתי ששילמת 600 שקל על העבודה כולל החלקים וזה באמת לא היה הגיוני. למרות שלפי דעתי, שעת עבודה של מוסך מתומחרת היום באזור ה-280 שקל של איגוד המוסכים. אם כן, אז ברור שהרווחת.

• תוכן חדש...