Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מזה כשבועיים יש לי בעיות בהנעה:

בסיבוב המפתח כאילו המצבר מתנתק (אין סטרטר, אין רדיו, כלום). ואז כמה מכות על המגעים של ה+ על המצבר והכל מסתדר.

היום - כבר זה לא עוזר. מה שהתחדש - יש רעש תקתוקים כמו של ריליי תקוע מתחת להגה. כשאני מסיר את הפיוז SHUNT - הרעש מפסיק.

אך הדבר לא עוזר להנעה.

חיזקתי קצת את החיבורים של המצבר. יש לי מאית שניה של סטרטר לדעתי - ואז החשמל מת.

מה אתם אומרים?

אני חושב שהמצבר חלש וזה התחיל בעיות וכעת המצבר חלש מידיי.

מה זה הרעש תקתוקים מאזור הפיוזים מתחת להגה?

האם אימובילייזר?

יש לי דרך לנתק אימובילייזר לבד?

מה אתם אומרים על הקשר לפיוז SHUNT?

עזרה דחופה נדרשתתתתתתתתתתתתתת בבקשהההההה

אני תקוע בחיפה!

פורסם

טרם ניסיתי כבלים, עליתי קצת לחברים להרגע לפני שאני חוזר לרכב עם כבלים

אז לנתק את הSHUNT?

יש גם צורך בRESET לBSI? ואם כן - כיצד עושים זאת כראוי?

תודה על התשובה המהירה!

פורסם

חבר- את ה shunt אתה חייב על מנת להניע.

איפוס שלו- זה לנתק לרבע שעה ולהחזיר.

לדעתי המצבר חלש ואתה סתם אוכל סרטים ;)

פורסם

המצבר היה גמור לחלוטין.

הנעתי עם כבלים - אבל בנסיעה - אזעקות למיניהן ואוטו מדשדש - המצבר אפילו את המתח שגרה לא יכל לספק.

חודשיים שאני אומר לאשתי שתוציא את המטען אייפון כשהרכב לא מונע - יש שם LED שדולק, וגם החסר LDS לא תרם לנושא - המשאבה עבדה חזק לפני שהרכב הותנע.

וגם אשתי התלוננה שהגיר בעט כמה פעמים - ......הגיר חלק, זה הפלאגים שהשתוקקו למתח..... כבר תכננתי להחליף שמן בAL4.

שימו לב - מצבר 56A נגמר לי תוך 10 חודשים (עדיין באחריות) משום מה נתנו לאשתי 56A כשהייתי המילואים שנה שעברה.

הרכב צריך 72 לא?

פורסם

מה שמשנה הוא זרם ההתנעה ולאו דווקא האמפראז' לשעה, שייתכן ומתאים על פי ספר הרכב, למרות שלמיטב זכרוני המתאים שם הוא 60 אמפר. מאיזו תוצרת המצבר?

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...