Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמתי לב שכבר הרבה זמן לא מחדשים את המלאי של הסונקס bsd בארץ וזה ממש מעצבן לאור הביקוש הרב של המוצר.

אני כרגע שלחתי מייל ליבואן ואשמח אם תכתבו פה שגם אתם מעוניינים בהחזרת סונקס bsd למלאי כדי לראות ליבואן שאכן יש ביקוש למוצר ושיביא כבר משטח של הסונקס.

מקווה שזה יעזור, מי שרוצה שישלח לו גם הודעה דרך האתר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן

דיברתי איתם לפני כחודש וחצי בערך, נאמר לי שיגיע במרץ משלוח גדול, אני מקווה שזה נכון כי לפי מה שאמר לי יגיע משלוח גדול מאוד של BSD

KOM - איפה רכשת? אני מתלבט אם להזמין מחו"ל

Opel Adam S 2017

פורסם

רכשתי שלושה תרסיסים בזמנו מאוטוסטור.

אחת מתנה לחבר, אחד בשימוש (יותר נכון לא היה בשימוש כבר חודשיים), ואחד לתקופות יובש קשות.

הרי ידוע שאמביל לא ששים לחדש מלאים של סונקס.

לפחות המחירים טובים.

היה נחמד אם בנוסף לפניה להחזיר מוצרים למלאי, הייתה בקשה לייבא עוד מוצרים שלהם, את האוטמים בתרסיסי לחץ נניח (pns/hybrid npt), חובבי ה-bsd יעופו על כך.

"יאללה בירי".

פורסם

SCIPO לגבי התרסיסים ראיתי את זה ב detailing world וזה נראה ממש טוב.

חבל שהיבואן לא הגדיל קצת ראש והביא מהמוצרים הנ"ל..

Opel Adam S 2017

פורסם

אמרתי את זה לבחור בטלפון שהוא כנראה היבואן עצמו / המנהל לאחר שהוא התקשר אלי על איזו פניה שעשיתי במייל לפני חודשיים.

הוא אמר לי שהוא הבין שיש לזה ביקוש (אני בעצמי ביקשתי 3 בקבוקים, שיהיה מי יודע מתי יגיע המשלוח הבא ואם המחיר טוב גם הייתי לוקח יותר).

Opel Adam S 2017

פורסם

אורי(כנראה הבעלים או משהו כזה) שלח לי מייל ואמר שבסוף מרץ מגיע משלוח, אני מקווה שלא יהיה עם זה בעיות אני מתכנן לקנות 3-4 בקבוקים.

פורסם
אהלן

דיברתי איתם לפני כחודש וחצי בערך, נאמר לי שיגיע במרץ משלוח גדול, אני מקווה שזה נכון כי לפי מה שאמר לי יגיע משלוח גדול מאוד של BSD

KOM - איפה רכשת? אני מתלבט אם להזמין מחו"ל

רכשתי בזמנו 2מאוטוסטור במחיר מעולה.

מקווה שבמרץ אכן יגיע מלאי רציני. ויהיה בהחלט מעניין לבדוק את התרסיסים האחרים שלהם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מי שהוא יכול להסביר מה זה ?

הבנתי שזה סוג של QD , השאלה האם אפשר ליישם אותו גם על אוטמי צבע/ווקסים שיש כבר על הרכב ?

פורסם

ממה שאני מבין הוא הולך על כל דבר טוב, ובמיוחד על ווקס FUSSO,

היכולות בידינג שלו מטורפות ולפי החוו"ד ברשת נותן ברק חזק, אבל אין חכם כבעלי הנסיון של הפורום :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...