Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאן מדובר על מגרש הטרייד אין של כלמוביל. הם לא מוכרים רכבים כמו סוחר רגיל אלא רק רכבים שהתקבלו בטרייד אין אצל היבואן.

מהציטוט הנ"ל:

המתחם נבנה כ one stop shop כך שאתה יכול לבוא עם הרכב הישן, למכור אותו למגרש, לקנות את הרכב החדש, לקבל מימון וביטוח במקום ולצאת עם הרכב החדש.

הבנתי שהם גם מבצעים עיסקאות טרייד אין על הרכבים המשומשים. הכוונה לכך שאני יכולה להגיע אליהם עם הרכב המשומש שלי ולבצע עיסקת טרייד אין על רכב משומש שנמצא במגרש שלהם. בסופו של דבר המלאי יהיה מעורב.

אז הם בעצם אמורים להיות "סוחר" שמבטיח רכבים ברמה גבוהה בלבד?

סוויץ' ישמיכו לפעול במקביל בתור ה"מתווך" בין המוכרים הפרטיים לקונים הפרטיים ללא מלאי קבוע שעומד במגרש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המילים "סוויצ'" ו "קרטר" לא הוזכרו אתמול ולו פעם אחת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז הם בעצם אמורים להיות "סוחר" שמבטיח רכבים ברמה גבוהה בלבד?

סוויץ' ישמיכו לפעול במקביל בתור ה"מתווך" בין המוכרים הפרטיים לקונים הפרטיים ללא מלאי קבוע שעומד במגרש?

כן.

כן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הם עברו מקום או שרק חידשו את המקום הישן?

אם עברו מקום מה בבקשה הכתובת ?

תודה

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

הם ברחוב הסיבים פינת זבוטינסקי. אין לי מושג אם שם היו גם קודם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני היתי שם.

כמו שאמרו החבר'ה לפני, ובמיוחד נער הדיסקו, לפני הכל ובפער גדול, מדובר על אנשים נחמדים.

עושה רושם שאתה מדבר עם בני אדם ולא עם מכונות כסף.

אם מסתכלים על המתחם, אני אישית הרגשתי קצת אי נוחות, הרגשה של בית מרקחת או בנק, פחות התחברתי לזכוכיות, אבל זה אני בלבד.

באחד המשפטים, אמר שם מנהל המתחם שהרכבים שיכנסו לשם הם רק כאלו שעשו עד 80K ק"מ וללא תאונות שמצריכות יותר מהחלפת חלקים מוברגים.

מה שאומר, שעל פניו מדובר ברכבים שעברו סינון שעולה ללקוח הממוצע כסף, לפעמים הרבה, זמן וכאבי ראש רבים.

למעשה כלמוביל עושים את העבודההשחורה עבור אלו שמחפשים רכבים שהם באמת שמורים. ואנשים כאלו ידעו להעריך את העבודה וגם, לשלם עליה, במידה הנכונה.

לא צריך לשכוח שיעשו עבור הלקוח גם העברת בעלות וגם יתנו מימון עד 80 אחוז מערך הרכב לרוב הלקוחות.

ככה שבסופו של דבר, הקונספט עצמו נראה מצויין.

השאלה היא כמה זה יעלה, ועל זה יקום או יפול דבר.

פורסם

או. טוב שהזכרת. עניין המימון הוא חשוב.

בבנקים, בד"כ, לא אוהבים לממן רכבי יד 2.

יש מקרים בהם הבנקים מוכנים לממן מכוניות יחסית חדשות, אבל לתקופה קצרה.

אחד הבנקים קבע מין נוסחא - גיל הרכב + תקופת המימון לא יעלו על 5 שנים. קניתם אוטו בן שנה - ההלוואה תהיה למקסימום 4 שנים. קניתם אוטו בן 3 שנים - ההלוואה תהיה למקסימום שנתיים.

כאן באים אנשי כלמוביל ומציעים מימון ל 5 שנים ללא תלות בגיל הרכב. זה יכול לעזור מאוד ללקוחות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

דיסקו, רק חשוב לציין שכשנשאלו לגבי הריבית הם התחמקו באלגנטיות.

ברור שמימון כזה יעלה יותר ממימון בנקאי אבל השאלה הגדולה היא כמה.

ככל שהביקור שוקע יותר בראש מתקבלת תמונה (שאני מאוד מקווה שהיא מוטעית) של תבוא ואנחנו כבר נמצא לך רכב מתאים מהמלאי שלנו ונעשה הכל כדי שתצא איתו עוד באותו היום בלי לחשוב ולבדוק יותר מידי. זה אמנם מתכון דוק לשלם יותר ממה שתכננת אבל לפחות מההתרשמות השטחית שלי אתה לא תידפק עם רכב זבל.

פורסם

שלא תחשוב לרגע שמימון בנקאי לרכב משומש הוא כמו לרכב חדש. הוא לא, ובהפרשים של אחוזים שלמים.

לשעבר:

פורסם

זה ברור. אל תשכח שאצלם ואצל רוב הסוחרים מדובר במימון חוץ בנקאי שזה אומר תיווך בינך לבין הבנק תמורת עמלה.

פורסם

אם התכוונת לכמוביל אז זה לא נכון.

לקבוצת כלמוביל יש חברה נפרדת שנקראת "כלמוביל פתרונות מימון" והיא זו שנותנת את המימון.

ממש לא מפנים אותך לבנק X או Y.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הם הזכירו את שם חברת המימון שיושבת אצלם וזו לא כלמוביל פתרונות מימון.

כמעט אף חברה לא שולחת אותך לבנק אבל כמעט כולן לוקחות את הכסף עבורך מהבנק.

פורסם

קשה לי להאמין שכלמוביל יסכנו הון אישי בשביל להלוות על חשבונם ללקוחות חד פעמיים.

נהג לילה, אתה צודק אבל כמו שאתה אומר, אם אתה מחפש רכב שלא עולה 10K ש"ח עם 300K קילומטר, יש מצב שתמצא את מבוקשך שם בלי הרבה כאב ראש ואז יתכן שההוצאה הנוספת תשתלם ותתקזז במשך הזמן.

פורסם

זה מה שאמרתי. זה נראה כמו מקום לעשות עיסקה טובה מבחינת הרכב אבל לא זולה. נוחות ושקט נפשי עולים כסף ושווים אותו ונשאר רק לראות כמה זה עולה.

• תוכן חדש...