Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם ברחוב הסיבים פינת זבוטינסקי. אין לי מושג אם שם היו גם קודם.
הייתי שם לפני כחצי שנה כשחיפשתי C-Class יד שנייה במחיר של קצת יותר מ 100 אש"ח. ההתיחסות שקיבלתי מהם הייתה שונה לחלוטין ממה שמתואר עתה, הקדישו לי פחות מדקה (ברצינות!) וניפנפו אותי משם כאילו שאני מתרים נוצרי שנכנס לישיבה חרדית...

אחרי החוויה שהייתה לי איתם בזמנו החלטתי לא לגשת לשם יותר ובוודאי לא להמליץ לחברים. אני רוצה להדגיש כי באתי לשם לקנות, לא לחפש/להסתכל/להתרשם. באתי לשם כי הם הטרייד-אין הרשמי של מרצדס ולא של הונדאי. באתי לשם עם כסף קיים בכיס (בבנק) בכוונה לצאת עם רכב פרמיום יד שנייה, לא חיפשתי מונית לשעבר במימונם.

והם ניפנפו אותי משם.

שיחפשו אותי בסיבוב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדוייק חלקית. זה המתחם הישן, זה שהיה ממוקם בז'בוטינסקי פינת דרך רבין. מתחם הטרייד החדש ממוקם בז'בוטינסקי פינת הסיבים וכמו שעולה מהכתוב נראה שנעשה שם שינוי גישה די רדיקלי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם כל הכבוד לאנשים הנחמדים , איזה ערך הם בדיוק מוסיפים לקונים חוץ מלנקות

את האוטו מאבק כל יום ? אחראיות ? אם אתם קונים את הרכב באלפי שקלים פחות ממוכר פרטי

זוהי האחראיות הכי טובה , במקרה תקלה יש לכם כסף לתקן ואם לא רווח נקי .

בכלל למה לקנות מהם אוטו במחירון או מעל אם אפשר לקנות אותו ישירות מהמוכר המקורי במחירון

או אפילו מתחת ? אם המוכר היה מקבל מחירון או קרוב הוא היה הולך לטרייד אין ?

המרוויחים היחידים כאן הם היבואנים שמנסים לשמור על מחירי מחירון מלאכותיים כדי למכור לפרטיים

רכבים במחירים מנופחים ולסבסד את הליסינג .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

גילו - אני אענה לך על המקרה הפרטי שלי.

יש לי חוסר זמן וחשק להתעסק עם מוכרים פרטיים. להתקשר, עונים לא עונים, סיפור לקבוע, לנסוע חצי-שעה לכל כיוון ואז לגלות שכל התמונות הן מצד ימין כי צד שמאל עבר גילוח.

ואני לא מדבר בכלל על למכור את הרכב. והתקופה שאני אשאר בלי רכב - בין לבין.

שאתה הולך למגרש ענק - יש המון רכבים לראות במקום אחד.

אני מוכן לחסוך זמן ששווה לי כסף ודלק ועצבים ולהיכנס למקום אחד שייקחו את הרכב הישן ואקח רכב חדש או חדש יותר ולשלם על זה עמלה.

הבעיה שהקונספט לא הוטמע טוב בארץ - וגם לוקחים מחיר מלא על הרכב החדש וגם קורעים אותך בהצעת טרייד - ככה שאתה יוצא קירח מכל הכיוונים.

פורסם
עם כל הכבוד לאנשים הנחמדים , איזה ערך הם בדיוק מוסיפים לקונים חוץ מלנקות

את האוטו מאבק כל יום ? אחראיות ? אם אתם קונים את הרכב באלפי שקלים פחות ממוכר פרטי

זוהי האחראיות הכי טובה , במקרה תקלה יש לכם כסף לתקן ואם לא רווח נקי .

בכלל למה לקנות מהם אוטו במחירון או מעל אם אפשר לקנות אותו ישירות מהמוכר המקורי במחירון

או אפילו מתחת ? אם המוכר היה מקבל מחירון או קרוב הוא היה הולך לטרייד אין ?

המרוויחים היחידים כאן הם היבואנים שמנסים לשמור על מחירי מחירון מלאכותיים כדי למכור לפרטיים

רכבים במחירים מנופחים ולסבסד את הליסינג .

הערך המוסף הוא לאנשים עסוקים ולא לאנשים שיש להם הבנה וזמן פנוי למכביר.

כל בדיקת רכב מאדם פרטי עולה לך בחצי יום עבודה לפחות וב 500 שקל בדיקה לפני נסיעות. כל זה עולה לא מעט כסף וב 10 רכבים כבר הוצאתי קרוב ל 10,000 שקל רק עלות נלווית לפני עלות הרכב.

אין ספק שהתיווך עולה כסף אבל גם חוסך. למה ללכת למסעדה כשאתה יכול להכין אוכל לבד או להשתמש בעזרת מתווך כשאתה יכול לדפוק על דלתות של כל העולם ואשתו לחפש דירה?

מדובר בשירות שלא נחוץ לכל אחד אבל טוב מאוד שקיים בשביל מי שאין לו את הזמן או לחילופין אין לו את ההבנה בניתוחת הנתונים (את זה פותרת האחריות שהם נותנים ואין אצל אדם פרטי).

אני מדגיש שאנחנו התרשמנו מדברי הצוות וממראה העיניים אבל הדברים חייבים לעמוד במבחן המציאות. אם הדברים הם כמו שהציגו אותם אז זה אחלה קונספט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש צורך במתחמי טרייד אין באחריות היבואנים.

אני רוצה להגיע למקום שכבר בדק עבורי את הרכבים, תיקן עבורי את מה שהיה צורך לתקן, נותן לי אחריות ושקט.

ברור שדבר כזה צריך לעלות כסף לקונה - על ידי תשלום מחיר גבוה יותר מאשר בשוק הפרטי.

ברור שהדבר גורר גם הפסד למוכר, בדומה למה שמקובל בשוק הפרטי בגלל שהטרייד צריך להרוויח זאת בתמורה לנוחות המכירה.

הבעיה שמאז הביטול של הטרייד של אלפא/לנציה לא קם אף יבואן שבאמת מוכן לקחת אחריות על שוק היד השניה.

אני מקווה שהפעם היבואן באמת יקח אחריות ולא סתם יתן רק מיתוג לעוד מגרש מכוניות.

• תוכן חדש...