Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מספר כלי עבודה של בוש, מקיטה (מברגה/אימפקט) וסיגנט (רצ'טים ועוד כמה כלים).

ידוע שכמעט כל חנות טמבור/שזר/הום סנטר מחזיקים חלק גדול מהכלים הללו,

השאלה איפה הכי משתלם לקנות אותם?

מחפש מקומות באזור חיפה והקריות, או לחלופין אזור תל-אביב/רמת גן.

מכירים איזה חנויות עם מחירים ברצפה ביחס למתחרים הרגילים?

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש במפרץ כמה חנויות גדולות - שזר (כנראה עדיפות לסניף בצומת IPC), בורג המפרץ בצומת קרית אתא, ועוד אחת או שתיים שאיני זוכר כרגע - חנויות שעליהן אמר אחד הבנים שלי "כאן אני מרגיש כמו גבר". קח לך סיבוב של שעתיים ותצא ברכוש גדול וארנק מצומק.

כדאי לחכות לברווז, נדמה לי שהוא המומחה האזורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל שאין כאן לייק לתגובות :)

מתחבר לאמירת הבן שלך לגמרי,

אבא שלי עבד במפעל פעם בתור אחראי אחזקה, והיה מביא הביתה קטלוגים שמנים של סיגנט, מקיטה, בוש ועוד מיני מטעמים,

אני ואחי החורג היינו קוראים לזה "חוברות פורנו".

אני אומנם לא עובד בתחומים שדורשים כלים כאלה,

אבל אחרי מעבר דירה ואחרי ששיפצתי והתקנתי מלא דברים בדירה לבד, חשקה נפשי בכמה "כלים כבדים".

מברגת הבוש ומקדחת הבוש הכחולות שלי מתפקדות סבבה לגמרי, אבל הבטריות של המקדחה דיי סיימו את חייהן.

ואני מתלבט אם לשלם סכום רציני על סוללות, או כבר לשדרג את כל הסט לליתיום, ואולי לעבור גם למקדחה אלחוטית.

כמו כן - שקלתי אם לרכוש סט של מברגה רגילה + אימפקט, תאכלס לא יודע עד כמה יש צורך בשניהם.

עוד כמה "חלומות" הם בתחום הסטים של סיגנט (בעיקר ראצ'טים), ואולי דיסק קטן (לדוגמא כרגע יש לי שתי עבודות שיוף קטנות בבית שאני לא יכול לעשות בלי כלי מתאים).

אין ספק שכלים ברבע מחיר גם יעשו את העבודה, אבל משהו בכלים מקצועיים פשוט עושה לי את זה :)

עריכה:

הנה משהו שפתח לי את התאבון :D

בברכה!

יונתן.

פורסם

~

האחריות מהיבואן והמחירים לא שונים במיוחד בין החנויות הגדולות, עשרים ש"ח לפה או לשם לא יעשו הבדל משמעותי כשקונים כלים בסכומים כאלה. לי אישית היה נסיון חיובי עם "צלח" באור יהודה, אבל אני מניח שגם בשזר תקבל שירות ויחס דומים.

לעניין פורנו (רך): https://www.youtube.com/channel/UC4v2tQ8GqP0RbmAzhp4IFkQ

פורסם

לא שונים? אוהו כמה שונים. השוק הזה פרוץ, הבדלים של מאות שקלים על אותו הכלי, מאותו הדגם ואותו היבואן. חובה לעשות סקר שוק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני קונה כלים חשמליים ב "עמיטל" באיזור התעשיה החדש בראש-העין. יש לו גם כלי עבודה ידניים אבל טרם יצא לי לקנות ממנו, אך סביר שאקנה בעתיד).

המחירים שלו טובים ברוב המקרים (90% הוא הכי זול), הוא נמצא כמה דקות נסיעה מהבית (שלי) ויש לו מבחר עצום.

לפי שבוע וחצי קניתי ממנו פטיש חציבה של BOSCH GSH 5 CE ב 1890 ש"ח כולל 2 איזמלים (שפיץ ושטוח) מתנה.

ההתלבטות היתה מול מקיטה מקביל, אך בחרתי בוש מכמה סיבות (מציין אם למישהו תהיה התלבטות):

1. הבוש הוא made in germany

2. לבוש יש משכך תנודות בידית אחיזה (בחלק העליון)

3. המזוודה של בוש איכותית יותר

4. הגימור של המקיטה נראה פלסטי וזול יחסית, של בוש נראה טוב יותר.

5. לבוש יש עוצמת הלימה של 13J ולמקיטה המקביל 11.6 (כ 10% פחות. זה אומנם "זניח" אבל עדיין.)

למרות ההמלצה של המוכר על מקיטה, הבוש נתן לי תחושה יותר טובה באוברול הכללי, ולכן הלכתי עליו. האחריות שקיבלתי היא של "לדיקו", היבואן הרשמי.

לחסרונו: הוא שוקל 5.8 ק"ג לעומת 5.1 ק"ג של המקיטה.

לרוב מתייחסים בחנויות כלים אל הפטישי חציבה במשקל עצמי (פטיש של 5 קילו, פטיש של 10 קילו וכד').

יש דגם ביניים חדש של מקיטה (1101C) שמתהדר בעוצמת הלימה של 17.4J. זה נשמע פגז אבל המכשיר שוקל לא פחות מ 7.3 ק"ג - ותאמינו לי, חשבתי שהפטישי חציבה של ה 5 קילו הם קלים - אז הם לא ! ה 7.3 ק"ג יהיה קשה מ-א-ו-ד לעבודה, במיוחד אם נדרשת עבודה בגובה.

לציין כי אחי מצא את אותו המכשיר ב 1800~ ש"ח, אבל עם איזמל אחד (זה מה שמגיע במזוודה אגב). איזמל נוסף עולה עוד 60-150 שח, כך שזה יוצא פחות או יותר אותו הדבר. כנ"ל גם לגבי "פולק" שמוכרים את המכשיר ב 1780 ש"ח ללא שום איזמל (תוסיפו עוד 2 איזמלים הכי פשוטים כ 60-70 שח ליחידה, והגעתם ל 1900 ויותר).

הנה כמה תמונות פורנו של הפטיש החדש...

איציק

IMG-20150105-WA0001_resized.jpg

IMG-20150105-WA0003_resized.jpg

IMG-20150105-WA0005_resized.jpg

IMG-20150105-WA0007_resized.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

לפני כשנה במבצע קניתי סט אלחוטי של מקיטה - מברגה + מסור ג'יגסאו +2 סוללות ליטיום בתיק עבודה נחמד - כ 700 שקל לשניהם.

איזור התעשיה בראשון, בית גרון קומה 1- , מול איבורי.לא זוכר איך קוראים להם.

בכל המקומות האחרים כולל ל.כ, רק על המברגה רצו יותר - וזה עוד היה במבצע מיוחד של מקיטה (מבצע ב ל.כ).

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
אם אתה ברמת גן תקפוץ ל א. אטלסוביץ ובניו.

+1 .

קניתי אצלו מברגה של בוש כחולה לפני כמעט 4 שנים. מעולה. אין תלונות. מחיר מצויין (בזמנו)

פורסם
לא שונים? אוהו כמה שונים. השוק הזה פרוץ, הבדלים של מאות שקלים על אותו הכלי, מאותו הדגם ואותו היבואן. חובה לעשות סקר שוק.

אוייש נו, ברור שצריך להעיף מבט בזאפ לפני שקופצים לחנות. הפואנטה היא שעוד כמה עשרות שקלים לא שווים נסיעה לקצה השני של הארץ, ותמורת שירות טוב בחנות מומלצת אפשר לספוג הפרש של כמה אחוזים.

אמרתי בעבר ואגיד גם עכשיו: BETA.

יופי, ומה הקשר של זה לכלי עבודה חשמליים כפי שפות"ש מחפש? מה גם שהכלים הידניים של בטא זה נחמד כשבונים ארגז/עגלה למחלקה טכנית, אבל לשימוש ביתי זה overkill וחצי. את כל מה שצריך לבית אפשר לקנות מעבר לכביש בטכנו-צינור, באיכות טובה ובמחיר נמוך בהרבה.

פורסם

אני את עיקר הכלים שלי (לא חשמליים ידניים בלבד) קני מ just motor אני חשב

יצא לי הסביבות 2500 שקל ומתוכננת עוד קניה בקרוב.

כמובן חלק מהכלים נקנו מאיבי או עלי אקספרס כמו הידיצ כח וידית מומנט.

רוב הכלים שלי דל סיגנט וממש סבבה של כלים, הסט בוקסות שכולל לא מעט דברים נוספים

של kingtools גם ממליץ מאוד.

הסט בדרייב חצי, למען האמת אני לא עובד עם הראצט שבא איתו אלא עם ראצט של בטה בדרייב חצי

שקיבלתי ליום הולדת, פותחצ הכל.

כמובן נשמרים הכלים לפי אופן העבודה.

רועי

פורסם (נערך)

+1 לא. אטלסוביץ ובניו.

קניתי ממנו לא מזמן 2 כלים:

1. מברגת אימפקט Bosch GDR 18V. עלה לי בזמנו 1650 ש"ח, כולל 2 סוללות 4 אמפר+ סט ביטים (לא של בוש).

2. פטישון בוש GBH 2-28 DFV. עלה 1000 ש"ח עגול.

גם אז, המחירים באתר שלהם היו גבוהים ממה שנאמר לי בטלפון, והמחירים ששילמתי בפועל הם מה שנאמרו בטלפון. אז שווה להרים טלפון ולבדוק מחירים- ייתכן ותופתע לטובה.

גם הכלים של סיגנט נמכרים שם בזול יחסית למה שתמצא בשזר, צלח וכדו', ובמיוחד כאשר קונים שם קנייה (ואז יש יותר הנחות).

עריכה:

דרייש, לא יודע מה איתך, אבל בזמנו כשקניתי את הכלים אצל אטלסוביץ חסכתי בקנייה הזו כ350 ש"ח (במחירים דאז). עם כל הכבוד, לא הרבה מרוויחים סכום כזה בשעה- שעתיים.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני צריך כמה כלי עבודה ידניים איפה ממליצים?

סט מברגים, הכי פשוט (לא מבחינת חברה).

ידית מומנט 5-25 שתיהיה פשוטה.

ופטיש גומי עדין

ואולי מברג דפיקה

אני כל הנראה הלך לקנות אצל הבחור המומלץ פה ברמת גן את הסט של ה- 18V.

רועי

• תוכן חדש...