Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ואני ואישתי רוצים לקנות רכב משפחתי חדש וכרגע התלבטות בין שלושת הרכבים שציינתי בכותרת.

סיבה לקנייה זה שדרוג של סוזוקי 2003 שכבר בקושי סוחבת וחשבנו לקנות רכב אמין וחסכוני שימשוך יותר מ3 שנים.

ממה שאני הבנתי, ראפיד (ספייסבק) וטולדו זה אותו רכב מבחינה מכנית ובטולדו הציעו לי טיפה יותר שדרוגים לפנים הרכב.

השאלה שלי היא, האם יש הבדל אמיתי בין הרכבים או שאלה באמת שני רכבים זהים עד כדי מערכת מולטימדיה או משהו בסגנון?

בנוסף, שוקלים טויוטה - ברור לי שזה רכב בקטגוריה יותר גבוה מאשר שני הקודמים.

רציתי לשאול האם שווה להשקיע עוד כ10-12 אלף שח נוספים לטובת טויוטה (יותר נעימה בפנים והבנתי שנסיעה שלה גם כן יותר נוחה)?

תודה לעונים.

פורסם

הקורולה מרווחת יותר. תהיה (כנראה) אמינה יותר. לא חסר בה אבזור, הכסאות נוחים, ההגה מנותק ("חמאה"). את האחרים אני לא מכיר אישית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ לבדוק קיה סיד האצ׳בק, נמכרת לרב במבצעים שונים בהנחה של 10K ש״ח ומשמעותית טובה יותר מטולדו/ראפיד (למעט הבצועים שעדיפים בטולדו/ראפיד).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין שום סיבה משמעותית להעדיף ראפיד על פני לאון. אומנם מנוע מעט חלש יותר, אבל מספיק בהחלט. ומגיע ברכב הרבה יותר נעים ומודרני.

הראפיד/טולדו תוכננו כרכבים זולים למדינות מתפתחות.

אם אתה חושב על אמינות וירידת ערך, הייתי מוסיף גם סוזוקי קרוסאובר לרשימה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תוספת המחיר למשפחתית נורמלית שווה כל שקל. הקורולה מכונית טובה אבל ממליץ לך לבדוק גם את קיה פורטה.

פורסם

תודה על התגובות!

קיה סיד זה באמת שיקול וצריך לנהוג עליה קצת בשביל להסגר.

לגבי קרוסאובר, יצא לי לנהוג בה - רכב ממש אבל ממש לא סוחב. לוקח לו מאמצים אדירים רק בשביל להגיע ל100 קמש - והכל בגלל הגיר הרציף. הבנתי שבקורולה זה לא כל כך נורא ושהיא יותר זריזה אך די משעממת.

פורטה די זללנית (ביחס לשאר המועמדים) - לא?

פורסם

הגיר בקרוסאובר דורש הסתגלות.

הרכב ממש, אבל ממש לא עצל כפי שתיארת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
תודה על התגובות!

קיה סיד זה באמת שיקול וצריך לנהוג עליה קצת בשביל להסגר.

לגבי קרוסאובר, יצא לי לנהוג בה - רכב ממש אבל ממש לא סוחב. לוקח לו מאמצים אדירים רק בשביל להגיע ל100 קמש - והכל בגלל הגיר הרציף. הבנתי שבקורולה זה לא כל כך נורא ושהיא יותר זריזה אך די משעממת.

פורטה די זללנית (ביחס לשאר המועמדים) - לא?

יש לחבר שלי את הקרוסאובר, תאוצה ראשונית היא מהוססת משהו, אבל מ60 בערך הרכב מהיר מאוד יחסית.

• תוכן חדש...