Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקעריות מרק - חרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. מבקש לקבל המלצה היכן לרכוש קעריות מרק פשוטות, זולות, לא מקושקשות והעיקר - עמידות.

אתמול בערב לאחר (ששוב פעם) נסדקה לי קערה בזמן מזיגת המרק, החלטתי שנמאס לי. הן היו סיניות, אגב. לא יודע אם זה אומר משהו.

אני אגב לא פוסל כמובן רכש ברשת.

לגבי המחיר - אם טוב = יקר, גם אין לי בעיה. אבל מצד שני המחיר בהחלט חשוב לי.

תודה!

פורסם

ל יודע לגבי סיניות או לא, אבל רכשתי לפני כמה זמן ממקס סטוק והן יצאו בסדר ולא נסדקות לי.

וקערית אחת עלתה סביב 5 שקלים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם יש איקאה בסביבתך, יש להם היצע לא רע במחירים סבירים. לא לא נסדקו לי קעריות שלהם מעולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כלי חרס וזכוכית נסדקים ונשברים - מה לעשות, מחזורי ההתכווצות וההתפשטות התרמית עושים את שלהם, במיוחד בכלים המיועדים לנוזלים חמים (ספלים וקערות מרק). וגם אם כלי עמיד יותר לשינוים אלה הרי שהגרביטציה תפגיש את הכלי עם הרצפה עד כדי טוטאל-לוס וחלק מהכלים גם לא אוהבים את המדיח (בעקר בשל אותם מחזורי חימום וקירור).

ההצעה של ניטש נכונה, ואני מרחיב - כל חנות כלי בית, מהמשביר, דרך פוקס-הום ועד חנויות הדולר למיניהן יספקו את הסחורה. רק להביא בחשבון שיש צורך לחדש את המלאי מדי פעם. אז או לקנות שמיניה במקום שישיה, או להנות מחידוש הדגם מדי פעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחנויות הדולר הייתי נזהר במקרה הזה מחשש לעופרת הקרמיקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קיבלתי. אני קונה בד"כ במבצעים בסופרמרקט או חנויות כלי בית או, אפילו הוםס סנטר, רחמנא לצלן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כלי חרס וזכוכית נסדקים ונשברים - מה לעשות, מחזורי ההתכווצות וההתפשטות התרמית עושים את שלהם, במיוחד בכלים המיועדים לנוזלים חמים (ספלים וקערות מרק). וגם אם כלי עמיד יותר לשינוים אלה הרי שהגרביטציה תפגיש את הכלי עם הרצפה עד כדי טוטאל-לוס וחלק מהכלים גם לא אוהבים את המדיח (בעקר בשל אותם מחזורי חימום וקירור).

ההצעה של ניטש נכונה, ואני מרחיב - כל חנות כלי בית, מהמשביר, דרך פוקס-הום ועד חנויות הדולר למיניהן יספקו את הסחורה. רק להביא בחשבון שיש צורך לחדש את המלאי מדי פעם. אז או לקנות שמיניה במקום שישיה, או להנות מחידוש הדגם מדי פעם.

מסכים כמובן, ואני מקפיד תמיד למזוג לאט עם השארת כף מתכת בפנים, אבל אני מדבר על סדיקה של קעריות בנות מספר חודשים, לא מספר שנים.

יש לי קעריות מרק עוד מבית אבא אמא, תוצרת גרמניה אם זה משנה, והן עדיין לא הראו סימנים לסדק ומצד שני לטענת אמי, גם לא עלו הון.

כאלה אני מחפש. פשוטות, זולות ואמינות.

פורסם

מה אומר לך - אתה מתרפק על העבר. כל התעשיה השתנתה, ואם אתה רוצה מוצר איכותי תשלם הרבה. מעבר לכך שאני לא בטוח שהקערות מבית אמא יעמדו בהדחה במדיח.

אצלי נושא התבקעות כלים די נדיר, חוץ מכוסות פיירקס זולות שאני מוצא מדי פכם שבורות במדיח, ככל הנראה שבגלל התרחבות תרמית הן נמעכות מול כלים אחרים. צלחות וקעריות חרס בדרך כלל מגיעות לסוף דרכן בדרך טראומטית - פוגשות את השיש או הרצפה או הכיור בצורה אלימה ונשברות (לא בהכרח לרסיסים, בדרך כלל דווקא chipping). אבל יש גם יוצאים מהכלל, למשל הבוקר ספל שוקו שדלף והתברר שנסדק. תריסר אחיו בינתיים לא מראים סימני שחיקה חריגה בשימוש יום יומי.

פורסם
מה אומר לך - אתה מתרפק על העבר. כל התעשיה השתנתה, ואם אתה רוצה מוצר איכותי תשלם הרבה. מעבר לכך שאני לא בטוח שהקערות מבית אמא יעמדו בהדחה במדיח.

אצלי נושא התבקעות כלים די נדיר, חוץ מכוסות פיירקס זולות שאני מוצא מדי פכם שבורות במדיח, ככל הנראה שבגלל התרחבות תרמית הן נמעכות מול כלים אחרים. צלחות וקעריות חרס בדרך כלל מגיעות לסוף דרכן בדרך טראומטית - פוגשות את השיש או הרצפה או הכיור בצורה אלימה ונשברות (לא בהכרח לרסיסים, בדרך כלל דווקא chipping). אבל יש גם יוצאים מהכלל, למשל הבוקר ספל שוקו שדלף והתברר שנסדק. תריסר אחיו בינתיים לא מראים סימני שחיקה חריגה בשימוש יום יומי.

:-D:mm_yeah:

פורסם

תקנה של קורל, הם כביכול בילתי שבירים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איקאה מחזיקים קערות כאלו - אחלה קערות במחיר זול מאוד משהו כמו 5-8 ש"ח לקערית איכותית מאוד, יש גם מבחר צבעים (וונגה, תכלת וכו')

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתם בשוונג של איקאה אז "לא איקאה, לא קונה"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במקום לפרנס סינים

ישנו אומן חביב ומוכשר בשם דני גורן, יש לו סטודיו בקציר וחנות מגניבה במדרחוב של זכרון

בנוסף תוכל למצוא את הכלים שהוא מייצר בסניפי המשביר לצרכן רחמנא ליצלן

http://biglal.co.il/websites/goren/index.asp

-2-728.jpg-3-728.jpg-4-728.jpg-5-728.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...