Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2008 ambiente 1.6 טיפטרוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

חבר שלי מתכנן לרכוש רכב כמתואר בכותרת אבל לפני כן הוא רוצה לברר מספר דברים.

1.האם הרכב אמין? הרכב מיועד לנסיעה יום יומית של כ100 קילומטר.

2. איך צריכת הדלק שלו?

3.הגיר הזה זה DSG? ואם כן כמה זה בעייתי אם בכלל?

תודה רבה לעונים :)

פורסם

1. כן, זה מנוע 1.6 ותיק ואמין של פולקסווגן שנמצא ברכבים שלהם משנת 90. הגיר זה גיר אוטומטי בעל 6 יחסי העברה, טרום עידן הDSG. למרחק כזה לא הייתי בוחר במנוע בנזין.

2. ממוצעת, שלא יצפה לנתונים טובים מדי בגלל הגיר, המנוע פה מקלקל את החבילה כי הוא חלש ומיושן.

3. לא DSG, זה אוטומט 6 הילוכים והוא בסדר גמור.

למרחק כזה ביום הייתי בוחר ברכב דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאבא שלי יש כזאת מהעבודה ,שנת 10. עברה כבר 150 אלף בלי תקלה אחת. לגבי צריכת דלק לא יכול לענות. הבנתי שפלואונס דיזל מאוד מומלצת,שווה לבדוק

פורסם

להורים שלי יש מגאן אסטייט דיזל (מנוע וגיר מקבילים לפלואנס דיזל), רכב מעולה, צריכת דלק מצוינת וסוחב מעולה בזכות מנוע הדיזל.

השאירו לי פעם אחת את הרכב לשבוע, לא רציתי לחזור לקליאו. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...