Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך את האופטי בונד - בעקרון זה המוצר הראשון שניסיתי, מדללים במינון של 1:1 ומורחים על הגומיות / צמיגים / גם פלסטיקים והאמת שהוא נותן פיניש לא מבריק מדי כמו כל החומרים הזולים בד"כ, שנראה לא טבעי, החומר הזה ממש טוב ונותן ברק וחספוס יפה לגומיות.

אני חוזר על היישום של החומר כל חודש+- בערך, עושה את העבודה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא רשמת אם פלסטיקה חיצונית/פנימית.

משער שחיצונית.

לחידוש גומיות, המוצר שהכי אוהב זה זה : http://www.ebay.co.uk/itm/EINSZETT-GUMMI-PFLEGE-STIFT-RUBBER-CARE-STICK-/390397740572

סטיק כזה מחזיק לאין סוף זמן, והוא פשוט מעולה ונוח לשימוש.

אמנם לא מאוטוסטור, אבל עדיין מוצר מעולה שכדאי להחזיק בארסנל.

לגבי פלסטיקה, אופטיבונד אכן מעולה, מתאים לחיצונית/פנימית/צמיגים/גומיות.

תלוי בדילול.

אפשר למצוא אותו באחלה מחיר גם בהרקולס באור יהודה, יבואנים של אופטימום.

עוד המלצה, chemical guys silk shine.

עוד מוצר שמתאים לפלסטיקה חיצונית/פנימית/גומיות/צמיגים, עמידות מעולה.

חסרונות - לא ניתן לדילול ומעט יקר, אם לא מנגבים את השאריות, המוצר מבריק מעט את המשטחים הפנימיים.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על המלצות.

אני צריך לפלסטיקה גם חיצוני וגם פנימי, בקשתי מאוטוסטור משום שיום ראשון אני בסביבה וחשבתי לקפוץ אליהם.

אני בכללי מאשדוד והייתי שמח לקבל המלצות לחנויות בסביבה שמכרים חומרים טובים.

פורסם
בעצמי התוודעתי בנוגע למוצרים חדשים :)

ה AF Revive נראה ממש טוב, יש להשיג בארץ?

אמור להימכר באוטוסטור.

תתקשר לבדוק שיש במלאי .

• תוכן חדש...