Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין קליטת Wifi במרתף, יש SMART TV. מה הפתרונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר ימים התחדשתי לי ב-SMART TV (של LG, לכל הסקרנים), אלא שישנה בעיה "קלה" אחת והיא טמונה בעובדה שאין ממש קליטת Wifi במרתף (הסלולרי שלי מוצא קליטה, רק שהיא די חלשה ומתנתקת מידי זמן מה).

חברים נתנו כמה כיוונים, והם:

- מתאם חשמל Wifi. זאת האופציה הראשונה שהלכתי לבדוק - לדאבוני היא בלתי אפשרית, היות והחשמל בבית הינו תלת פאזי.

- Wifi repeater. זה לא בדיוק מאריך טווח רגיל, אבל סוג של. האם יש למישהו ניסיון עם המוצרים הללו? הבנתי שמאריכי טווח רגילים לא יעילים.

- העברת כבל אל המרתף. משאיר את זה כהפתרון האחרון בהחלט. זאת כנראה האופציה הטובה ביותר, אך גם המסובכת ביותר ליישום בפועל.

האם יש לכם כיוונים אחרים / המלצות? אשמח לשמוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא שזה בלתי אפשרי בתלת פאזי, אבל שני השקעים צריכים לשבת על אותה הפאזה. אם יש לך שני שקעים כאלו, אחד במרתף ואל אחד אתה יכול להעביר כבל, אתה מסודר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רפיטר או ACCESS POINT יכול להיות פתרון טוב, בתנאי שיש לך נקודה לשים אותו שממנה גם יש קליטה טובה מהראוטר הראשי, וגם הטלויזיה תקלוט משם.

החסרון היחיד והלא קריטי בעיניי - הערוץ של הWIFI יורד לחצי מהירות (בתקן N זה אומר 150 במקום 300 מגהביט לשניה). כמובן שצריך שם גם נקודת חשמל כדי לחבר את הרפיטר. יש כאלה שממש יושבים על השקע החשמלי, עניין של 150 ש"ח בערך, משהו כזה :

http://ksp.co.il/?uin=20463

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כשהתקנתי פתרונות אלחוטיים בבתים פרטיים רב מפלסיים, זה לרוב היה נפתר בAccess point שמוקם נכון ביחס לכניסה. הבעייה הייתה מסתבכת אם זה היה מרתף עם דלת פלדה שסוגרים אותה לעיתים קרובות, ואז צריך היה ליישם פיתרון אחר כמו HPNA או homeplug.

אם הייתי נתקל במצב כמו שלך אצלי, הייתי פותר אותו באמצעות חיבור הטלוויזה בכבל רשת לwireless bridge, והצבתו בקרבת הדלת איפה שיש קליטה.

פעם זה היה לא פשוט לארגן פיתרון כזה שמתאים לכיס פרטי, אבל מחיפוש קצר באמזון ראיתי משהו כזה שעל פניו יכול לסגור פינה בלי הרבה התעסקויות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...