Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה מקיף + צד ג'. יש צד ג' + חובה או מקיף + חובה.

מקיף כולל בתוכו צד ג' כבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין דבר כזה מקיף + צד ג'. יש צד ג' + חובה או מקיף + חובה.

מקיף כולל בתוכו צד ג' כבר.

אתה צודק!

כן,אני מודע לעלויות בגלל זה אני רוצה למצוא את הרכב במחיר המינימום שאפשר.

אם מישהו יודע אל מבצעים או של "חבר" או כל מבצע אחר בבקשה שיגיד לי..

תודה לכל העוזרים מעריך את זה!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

רכב ב30 אלף ש"ח לא מבטחים בחובה וצד ג', מבטחים במקיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה צודק!

כן,אני מודע לעלויות בגלל זה אני רוצה למצוא את הרכב במחיר המינימום שאפשר.

אם מישהו יודע אל מבצעים או של "חבר" או כל מבצע אחר בבקשה שיגיד לי..

תודה לכל העוזרים מעריך את זה!

כמה אתה חושב שיעלה לך בחודש להחזיק רכב שעולה 80K ?

רכב ב30 אלף ש"ח לא מבטחים בחובה וצד ג', מבטחים במקיף.

אני לא מסכים איתך.

פורסם

כול אחד עושה שיקול אישי,אני גם חושב שרכב במחיר כזה כדאי מקיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
yulianx רכבי מיני אני לא אוהב,לפעמים גם יושבים איתי עוד אנשים ברכב אז ככה שמיני זה בעייתי.

dorsht אני לא יודע למה דורשים על הפיג'ו 208 כזה סכום מוגזם?!

הרנו קליאו אמינה? שמעתי שהיא עושה לאנשים בעיות,והנפח הקטן של המנוע שלה תמיד מנע ממני לחשוב עליה כאופציה.

מבין כל הסופר מיני שיש היום בשוק הפיג'ו 208 היא הכי אמינה וחסכונית?

התבוננות חטופה במחירון של פג'ו ( מפורסם באתר שלהם ),היתה מגלה לך שהגירסה הידנית של מנוע ה 1.2 ב אוטו הזה ובמחיר הזה היא גירסת האקטיב שמאובזרת עד מעל הגג. מחיר הגירסה הבסיסית סביב ה 77K.

• תוכן חדש...