Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום יש לי פיג'ו 307 ידני,דיזל שהייתה בעבר מונית.

הרכב כבר עשה את שלו וחשבתי להחליפו ברכב בתקציב 60000-70000

אני בן 22,השתחררתי מהצבא ואני מחפש רכב לנסיעות מהעבודה-הביתה + יציאות.

חשבתי ללכת על הפיג'ו 208,שמעתי ביקורות עליו שהוא רכב חסכוני מאוד ואמין.

כמובן שאני ימשיך בתיבת הילוכים ידנית כי היא חסכונית ולא עושה יותר מידי בעיות.

הלכתי ביום חמישי לדוד לובינסקי והופתעתי לגלות שאין להם בכלל שנתון 2014 "הכל נמכר"

הסוכן מכירות אמר ואם אני רוצה יש אפשרות לעשות הזמנה רק לרכב חדש שעלותו תעלה 83990

רציתי לשאול אם זה שווה? כי נראה לי שהמחיר מופקע לרכב הזה,במחיר הזה אפשר גם להביא סיאט איביזה חדשה.

אני יכול לקחת הלוואה כדי לקנות את הרכב,השאלה באיזה אוטו יותר שווה להשקיע?

נראה לכם שיקחו את הרכב שלי? עבר 408 אלף קילומטר פיג'ו 307 ידני שנתון 2002

מצטער על החפירה..

תודה לעוזרים!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

הרכב שלך לא אטרקטיבי ולכן המחיר שיתנו לך יהיה בדיחה.

רכב מיני לא מתאים?

יש לך את הפיגו 108 עם מנוע 1.2 ב70 אלף היא אמנם קטנה אבל צריכה להיות זריזה לצד נוחות יחסית טובה וחיסכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחיר כזה כבר שווה לעשות מאמץ לקליאו 0.9TCE. היא יותר מאובזרת וחזקה יותר מה208.

(המחיר הוא 85,500₪, אם לא השתנה)

אף אחד לא ייקח את הרכב שלך, וגם אם כן ייתנו לך עליו גרושים, תנסה למכור ביד 2. גם אז תקבל עליו מחיר נמוך מאוד. אל תצפה לקבל יותר מכמה אלפי שקלים.

ב70 אלף ש"ח יש את הפיאסטה הידנית שהיא גם לא רעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

yulianx רכבי מיני אני לא אוהב,לפעמים גם יושבים איתי עוד אנשים ברכב אז ככה שמיני זה בעייתי.

dorsht אני לא יודע למה דורשים על הפיג'ו 208 כזה סכום מוגזם?!

הרנו קליאו אמינה? שמעתי שהיא עושה לאנשים בעיות,והנפח הקטן של המנוע שלה תמיד מנע ממני לחשוב עליה כאופציה.

מבין כל הסופר מיני שיש היום בשוק הפיג'ו 208 היא הכי אמינה וחסכונית?

פורסם

תראה היום למי שיש תקציב 60-70 אלף יכול לקנות בובה של רכבים.

כמו שאמרו מעליי הכול בהתאם למה שנוח לך. יש את ה-108 שנראת עדיפה וגדולה יותר מה-107. כמו כן, לדעתי ניתן ללכת לעוד סוכניות של לובנינסקי או לחכות כמה חודשים ואולי תגיע 208 כפי שמפורסם באתר שלהם.

אתה יכול לשקול חלופות אחרות-רנו קליאו, פורד פיאסטה, מיצובישי ספייס סטאר ידנית...והרשימה עוד ארוכה. הכל תלוי באיזה קטגוריה של רכב אתה מעוניין.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

הקליאו עם נפח קטן יותר אבל עם טורבו,באזוא ה75 יש את הקליאו עם מנוע 1.2 רגיל,לדעתי הרכב מוצלח ולא שמעתי על בעיות הדגם החדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון קניה בסוכנויות משנה או בסוכנויות רחוקות מאזור המרכז משתלמת יותר: מבצעים הנחות, צ'ופרים וכו'.

פורסם

אם לא דחוף לך לקנות אולי שווה לך לחכות למבצע. למשל מבצע חבר. יש מצב שגם אם אין לך קרוב משפחה מדרגה רחוקה ב"חבר", תוכל לרכב על הגל ולקבל את המכונית בהנחה

פורסם
yulianx רכבי מיני אני לא אוהב,לפעמים גם יושבים איתי עוד אנשים ברכב אז ככה שמיני זה בעייתי.

dorsht אני לא יודע למה דורשים על הפיג'ו 208 כזה סכום מוגזם?!

הרנו קליאו אמינה? שמעתי שהיא עושה לאנשים בעיות,והנפח הקטן של המנוע שלה תמיד מנע ממני לחשוב עליה כאופציה.

מבין כל הסופר מיני שיש היום בשוק הפיג'ו 208 היא הכי אמינה וחסכונית?

לנסוע ברכב צרפתי לא מפריע לך, אבל רכב צרפתי אחר זה לא בסדר? תהיה בריא.

אני נוהג כמעט 3 שנים בקליאו III, מנוע 1.2, כמעט 50 אלף ק"מ, הרכב נוסע פיקס ואין שום תקלות חשמל ולא בעייות. אנשים רק מספרים סיפורים ומסתמכים על סטיגמות שהיו נכונות לפני 20 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לנסוע ברכב צרפתי לא מפריע לך, אבל רכב צרפתי אחר זה לא בסדר? תהיה בריא.

אני נוהג כמעט 3 שנים בקליאו III, מנוע 1.2, כמעט 50 אלף ק"מ, הרכב נוסע פיקס ואין שום תקלות חשמל ולא בעייות. אנשים רק מספרים סיפורים ומסתמכים על סטיגמות שהיו נכונות לפני 20 שנים.

לא אמרתי משהו רע על הרנו,פשוט כמה אנשים אמרו לי שיש להם מלא בעיות חשמל והחלפת נורות בתדירות גבוהה כי הם נשרפות מהר.

כמו שאתה יודע יש לי פיג'ו כרגע ובגלל שאני יודע כמה היא אמינה חשבתי ללכת על אותו כיוון. רק שהסכום שהם דורשים נראה לי מוגזם ומופקע!

אבא שלי ב "חבר" לצערי אין להם שום מבצע והסוכן אמר שלפי דעתו לא יהיה כי היה בספטמבר ופספסתי את המועד.

לא אמור להיות ירידת מחיר של כל הרכבים לשנה החדשה?

פורסם

נורות זה לא שיקול רציני, זה גם תלוי באופי השימוש, מן הסתם למי שנוסע כל הזמן עם אורות ונוסע הרבה הבלאי יהיה יותר גדול מאשר מי שמדליק אורות רק בלילה ומחוץ לעיר. אני למשל נוסע עם אורות באופן קבוע והחלפתי מנורות כבר 3 פעמים, בממוצע פעם בשנה.

בעייות חשמל? סיפורים שילכו לספר למישהו אחר. כל עוד לא עושים התקנות חלטוריסטיות הכול בסדר.

פורסם

אתה מודע לעלויות של ביטוח?

אם אתה לוקח הלוואה על כמעט כל הסכום + ביטוח מקיף לנהג צעיר זה יוצא הרבה כסף.

אני ממליץ לשנות כיוון ולקחת רכב ב 30K+-

ולעשות ביטוח מקיף+צד ג.

• תוכן חדש...