Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באסטרה טורבו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך טובה להתחיל שנה חדשה...

מצ"ב תמונות לעיונכם. שמתי, בטח ששמתי מדבקת CF :lol:

DSC_0065.jpgDSC_0063.jpgDSC_0064.jpg

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש, נראת מעולה!

תן קצת פרטים, אולי איזה סקירה קצרה. :lol:

על מה נהגת לפני זה?

תודה רבה!

סקירה אתן כשאצבור עליה קצת קילומטראז'. רק אתמול אספתי אותה :lol:

לפני כן היתה לי סיוויק 1.8 2006. נפרדתי ממנה בכאב לב למען האמת.

שירתה אותנו (זוג + 2 בנות) נפלא. החלטנו בכל זאת להחליף לפני שהיא מתיישנת, רוצים לזכור אותה לטובה 8)

פורסם
האם הוחלפה משאבת מים בעבר?

בלם יד חשמלי?

רכשתי אותה אצל היבואן, והוא אכן אמר לי לשים לב לגבי חום המנוע בגלל המשאבה. היא עדיין לא הוחלפה - מה הצפי?

לעומת זאת על בלם היד החשמלי לא שמעתי כלום. מה הבעיה איתו?

מה שעוד בעייתי, זו ידית ההילוכים. החלק של העור מתקלף ומתנתק די בקלות. עלות ההחלפה מעבר לאסטרונומית - 3K ש"ח!

כמובן שהחליפו לי לחדשה לפני שקיבלתי את הרכב.

פורסם

ידיות ניקל פנימיות מתקלפות,הנזילה ממשאבת המים היא קטנה מאוד... אבל עדיין לרוב מחליפים אותה ב30 אלף הראשונים.

אילו צמיגים על הרכב? הנקוק? או גודייר?

פורסם

פות"ש, תתחדש. יש לי סקירה ארוכת טווח פה בפורום על האסטרה שלי (2012), אם זה מעניין אותך.

ג'אנטים יפים- ככה קיבלת אותה או הוספת?

רכשתי אותה אצל היבואן, והוא אכן אמר לי לשים לב לגבי חום המנוע בגלל המשאבה. היא עדיין לא הוחלפה - מה הצפי?

לעומת זאת על בלם היד החשמלי לא שמעתי כלום. מה הבעיה איתו?

מה שעוד בעייתי, זו ידית ההילוכים. החלק של העור מתקלף ומתנתק די בקלות. עלות ההחלפה מעבר לאסטרונומית - 3K ש"ח!

כמובן שהחליפו לי לחדשה לפני שקיבלתי את הרכב.

לגבי משאבת המים ראה תשובה למקסים למטה. מה שכן, אל תחכה למד חום אלא בדוק פיזית מפלס נוזל קירור בתא המנוע אחת לשבוע- ככה אני גיליתי את הבעיה אצלי (שנפתרה כאמור).

גם לי יש בלם יד חשמלי- שום בעיות.

ידיות ניקל פנימיות מתקלפות,הנזילה ממשאבת המים היא קטנה מאוד... אבל עדיין לרוב מחליפים אותה ב30 אלף הראשונים.

...

מקסים, נתתי לך תשובה בשרשור הנ"ל- אצלי אכן הוחלפה משאבת מים בטיפול 45,000. אגב, לא יודע לגבי ידיות מתקלפות- אין אצלי בעייה כזו. אולי זה קורה בגלל שימוש "ליסינגי" ברכבים האלו (לא שזה צריך לקרות, אבל יתכן).

פורסם

סך הכל אני מנסה להזהיר אתכם מתקלות נפוצות על מנת שתמשיכו להנות מהרכב, כמובן שאין להשוות דין רכב ליסינג לפרטי- אבל תופעות נפוצות לדגם מסויים תמיד קורה.

אגב,שימו לב שיש הרבה מכלולים זהים לקרוז,במקרה של תאונות פח... מראות למשל, וכן הלאה.

פורסם

תתחדש ללא ספק רכב מצויין ובגרסת הטורבו די מפוספס מבחינת השוק הישראלי, החיסרון הבולט היחידי שאני מצאתי בו הוא הגיר ויחסי העברה הארוכים שלו שמסרסים יחסית את המנוע

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תתחדש, אחלה אוטו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אילו צמיגים על הרכב? הנקוק? או גודייר?

זוג קדמי דאנלופ, זוג אחורי תוצרת שקר כלשהו...

מתעתד להחליף למותגים האהובים עליי, כשיתפנה קצת תקציב :wink:

• תוכן חדש...