Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי באסטרה טורבו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע בנזין או דיזל ? רכב מדהים (חיצונית פנימית), תתחדש!

בנזין 1.4 ליטר טורבו.

תודה! :-)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פות"ש, תתחדש. יש לי סקירה ארוכת טווח פה בפורום על האסטרה שלי (2012), אם זה מעניין אותך.

סקירה מעולה, קראתי ואף הגבתי בזמנו שאני שוקל לרכוש אחת כזו. זה קרה בסוף...

ג'אנטים יפים- ככה קיבלת אותה או הוספת?

קיבלתי. ג'אנטים ומערכת מולטימדיה ללא תשלום זה היתרון שברכישת רכב משומש :wink:

לגבי משאבת המים ראה תשובה למקסים למטה. מה שכן, אל תחכה למד חום אלא בדוק פיזית מפלס נוזל קירור בתא המנוע אחת לשבוע- ככה אני גיליתי את הבעיה אצלי (שנפתרה כאמור).

יכול להיות שכתבת שהמשאבה הוחלפה במסגרת האחריות, או שאני מדמיין??

בנוסף, אתה יכול לתת לי סדר גודל של עלות טיפול 60K?

פורסם
תתחדש ללא ספק רכב מצויין ובגרסת הטורבו די מפוספס מבחינת השוק הישראלי, החיסרון הבולט היחידי שאני מצאתי בו הוא הגיר ויחסי העברה הארוכים שלו שמסרסים יחסית את המנוע

תודה רבה.

אכן מפוספס - ואני תמיד מחפש את "המפוספסים". מחפש את אלה שמחוץ לעדר... התלבטתי לגבי "מפוספסת" נוספת - הליאון, וכאן אני נכנס להערה השנייה שלך לגבי הגיר - ה- DSG די דחק אותי לכיוון האופל. הגיר של האופל עצמה, מהמעט שהספקתי, קצת מבולבל בנסיעה עירונית אבל בסדר גמור כשאתה מאיץ, רק שבשלב הזה הוא כבר הופך את הרכב ללא כל כך חסכוני...

פורסם
סך הכל אני מנסה להזהיר אתכם מתקלות נפוצות על מנת שתמשיכו להנות מהרכב, כמובן שאין להשוות דין רכב ליסינג לפרטי- אבל תופעות נפוצות לדגם מסויים תמיד קורה.

...

חלילה, אין לי תלונות אליך- זה בסדר גמור שאתה מיידע את הפורום. :mm_yeah:

...

יכול להיות שכתבת שהמשאבה הוחלפה במסגרת האחריות, או שאני מדמיין??

בנוסף, אתה יכול לתת לי סדר גודל של עלות טיפול 60K?

אכן הוחלפה במסגרת האחריות, שמסתבר שהיא "מפגוש לפגוש", וכוללת אפילו מצבר, כמו שפירטתי פה.

כמו שמקסים כתב מקודם, זו בעיה ספציפית של האסטרה, כי אני זוכר שקפצתי למוסך עם הנזילה, אמרתי לאסי (הבעלים)- הוא הרים מכסה מנוע, העיף מבט ואמר: "הבנתי, נקסט!". הוא כנראה שכבר ידע בשלב זה להסתכל על המשאבה כדי לראות אם הבעיה משם. השארתי את הרכב ובדיעבד הסתבר לי שהחליפו משאבה- באחריות.

הנזילה השניה שעליה כתבתי פה, היא מהצד השני של המנוע... זו כבר היתה "סתם" צינורית שהחיבור שלה התרופף, וגם זה הוחלף במסגרת האחריות.

לא יודע כמה העלות לטיפול 60K כי עוד לא הגעתי לשם... אתה יכול להסתכל בשרשור הנ"ל בשביל מחירי\צילומי חשבוניות- טיפול רגיל נע באיזור ה-500 ש"ח. ואני ממליץ לך להמשיך עם המוסך שמופיע אצלך בלוחיות רישוי- כרגע, רק דברים טובים יש לי לכתוב עליהם.

...

ה- DSG די דחק אותי לכיוון האופל. הגיר של האופל עצמה, מהמעט שהספקתי, קצת מבולבל בנסיעה עירונית אבל בסדר גמור כשאתה מאיץ, רק שבשלב הזה הוא כבר הופך את הרכב ללא כל כך חסכוני...

הבעיה הכי גדולה של האופל הוא הגיר הזה, שמסרס את הרכב לחלוטין- האופל יכול לתת יותר. אני יודע כי יש לי קנה מידה להשוואה עם הגולף דור 7 של אחותי, 140 כ"ס כמו האסטרה- אבל איזה הבדל בזמינות הכוח\מומנט והחלקות שבה זה מתבצע. לדעתי, כשה-DSG עובד- אין משהו טוב יותר, נקודה.

א ב ל מה קורה כשהוא מפסיק לעבוד... דפי הפורום מלאים בתוצאות.

פורסם

תקפידו ששמים לך את השמן המקורי של GM ולא Raxol שהוא לא גרוע- אבל אין מה להשוות.

אגב, מנוע מעולה- סוס עבודה.

מי שרוצה עזרה במשהו diy לאופל הזאת- אשמח להסביר כיצד לעשות.

פורסם

לא יודע כמה העלות לטיפול 60K כי עוד לא הגעתי לשם... אתה יכול להסתכל בשרשור הנ"ל בשביל מחירי\צילומי חשבוניות- טיפול רגיל נע באיזור ה-500 ש"ח. ואני ממליץ לך להמשיך עם המוסך שמופיע אצלך בלוחיות רישוי- כרגע, רק דברים טובים יש לי לכתוב עליהם.

קיבלתי את המלצתך, אגיע למוסך הזה. הבעיה היא שביררתי טלפונית את מחיר הטיפול.

הצפי הוא 1,800 ש"ח :brickwall:

פורסם

^

לא, אמרו שזה לא כולל. זה כי מחליפים ממש הכל, שמנים ומצתים ומה לא, "זה הטיפול הכי גדול" לטענתם.

פורסם
לא מעט ק"מ - 60K.

ממתי 60 אק"מ זה קילומטראז' גבוה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^

הרכב עלה לכביש באפריל 12. עוד אין שלוש שנים, ככה שמבחינתי זה גבוה.

בכל זאת רכשתי, כי ענה על הדרישות באספקטים אחרים.

• תוכן חדש...