Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם שרדפתי אחריו המון זמן ובסוף הגיע אליי בעזרת חברה של אמא שלי מהחנות של רנו בפריז.

Renault Dezir מרזין.

לצערי שרת התמונות שלי החליט לסובב את התמונות

על הרכב:

אחד מדגמי הקונספט הכי חשובים של רנו. רנו דזיר הוצגה בתערוכה הביתית של רנו בפריז 2010. הקונספט הציגה 2 דברים חשובים:

1. יכולות עיצוב של רנו ואת הכיוון העתידי (בין היתר הקליאו שלי היא נגזרת משפת העיצוב הזאת)

2. להציג יכולות בתחום ההנעה החשמלית של רנו-ניסאן

מה שמיוחד ברכב התצוגה הוא שהדגם היה במצב נסיעה לגמריי

מנוע מרכזי חשמלי, 0-100 ב5 שניות ומהירות סופית נמוכה יחסית של 180 קמ"ש.

על הדגם:

הדגם מיוצר ע"י Provence Moulage, חברת הבת של Norev שאחראית על דגמי הרזין.

מצד אחד הדגם מאוד נקי ומדויק, פנים הרכב מפורט (אי אפשר לצלם בגלל זוויות ויכולות המצלמה) ורואים ממש את הקווים האדומים כמו בתמונה של האמיתית שצרפתי

מצד שני, הדגם מאוד קל, קל מידי והתחושה היא של דגם זול למרות שהוא בפועל יקר. כנראה החיסרון של דיגמי הרזין

דבר נוסף, הציר של הגלגלים הקדמיים ארוך מידי והגלגל הקידמי בולט קצת החוצה

תמונות של האמיתית:

23210_HD__AC7EF1A7.jpg

3e76c19c77b0f0e6794f740d8b9b9062_large.jpeg

2010_renault_dezir-wide.jpg

renault_dezir_in2_10.jpg

Renault_DeZir_rear.jpg

תמונות של הדגם:

m5edeu4znmg4.jpg

iczmmtdmw5yz.jpg

2jztjzuyct50.jpg

qyzbzxkniyzt.jpg

ymm30i3jmjcn.jpg

iyzc4dzhyjon.jpg

xodrdmm3outm.jpg

ggmmzhjfzrjo.jpg

nyzjdznmjmyn.jpg

hgjmbwkmhfmt.jpg

ulixtyymyitt.jpg

i2nkfzmnm2nl.jpg

d2jyvy0mnzm2.jpg

dmnd2iwuazjd.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ואו, זה דגם מדהים!

עם רזין בהחלט אפשר להגיע לפירוט רב, הבעיה היא שהחומר רגיש לחום (יותר ממתכת בכ״א). אפשר לתקן עיוותים בד״כ ע״י טבילה במים חמים אבל זה לא נראה לי כמו דגם שכדאי לבצע בו ניסויים כאלה.

תתחדש!

פורסם

תודה רבה!

אכן אני מעדיף לשמור אותו בוטרינה ולא במים חמים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני ממליץ לך למצוא זגג שיצור לך תיבה מזכוכית שתוכל לסגור על משטח עץ ובפנים לאחסן את הדגם. גם לתוך וויטרינות נכנס אבק וכשתרצה להרים את הדגם עדיף לעשות זאת עם הקופסא ולא עם ידיים חשופות (יש שמן על הידיים שפוגע בגימורי צבע של דגמים).

פורסם

תיבת זכוכית זה רעיון יפה, אני חושב לנצל לדגמים בלי קופסא

רוב הדגמים שלי באים עם קופסא יעודית, הדגם הזה שמור לרוב סגור בתוך הקופסא האדומה ורק לאירועים אני פותח אותה

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...