Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שניה לפני שאני נוסע לרון אולי אמצע פתרון קל בניכם.

כשפותחים / סוגרים דלת ברכב האורות פנים נדלקים ונכבים בהתאם. הענין שלאחרונה הדלת שליד הנהג לא עושה את זה

לפעמים עובד חלקית (נדלק כשפותחים ונכבה) ולרוב לא עובד כלל!

מה שזה גורם שגם מערכת נעילת הדלתות לא מבינה שיש אנשים ונועלת את הדלתות, ולאחר טעות של אשתי שהכניסה את הבן שלי

לאוטו ונפל לה המפתח מהיד הדלתות ננעלו ונגמר בכאב ראש ענק וחלון שבור.

אני משאר שיש מתג שכדאי לבדוק את המגעים שלו. הדבר היחיד שמצאתי אולי זה מן פלח בדלת שנכנס לשלדה.

אשמח להכוונה.

תודה

דודי

פורסם

d_medic שלום

במנגנן הנעילה בדלת קיים מיקרו סוויצ' המתבלה עם השנים (בדרך כלל הגומיה בקודקוד שלו)

המיקרו סוויצ' הזה ניתן להחלפה ע"י פרוק מנגנון נעילה בדלת, והוא נמכר כרכיב אפטרמרקט באיביי

אני החלפתי ברכב שלי A3 לפני כשנה (מדובר באותו מנגנון נעילה) הוראות יצרן עד כמה שידוע לי דורשת להחליף את כל המנגנון אבל הרבה יותר זול להחליף רק את המיקרו סוויצ' הלא תקין ,

לוקר אוקטביה.jpgלוקר 2.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...