Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה מהפכה כל עוד תהיה רגולציה ויאפשרו תחרות.

תוכל לשלם על חבילה שמתאימה לך מחיר סביר.

מזל טוב לשאר האוכלוסיה שמצטרפת לIPTV, עכשיו עם תכנים בעברית ופחות בלאגן.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

סלכלום היו וסלכלום נשארו

עידן פלוס החינמי ב 99 שח? בשורה גדולה! (NOT!)

אני צריך את ערוץ ההסטוריה, דיסקאברי ונשיונל גיאוגרפיק - אין

אחרים צריכים את ערוצי הספורט - גם אין

אנשים שיש להם 4 ממירים בית עם כל הנ"ל משלמים די אותו דבר כמו שסלכלום רוצים על ארבע ממירים של עידן פלוס שלהם, איפה הבשורה בדיוק?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא ממש ברור לי איך השירות סטרימינג הזה אמור להוות אלטרנטיבה ליס/הוט ועוד במחיר די יקר (99 ש'ח + 29 ש'ח על כל ממיר נוסף).

מה שכובל כיום את המנויים לכבלים זה בעיקר תכני מקור, ספורט, ילדים וכו' ולא נראה שיש לסלקום הרבה מה להציע בנושא הזה.

פורסם

אני מכור לערוצים האלה שווה לי לשלם עליהם כל מחיר,

אני ביס.

פורסם

אני שואל ככה, מה היתרון שיש לסלקום, על פני שימוש בלפטופ מחובר לפלזמה שלי? (עם ממיר עידן פלוס מובנה שיש לה כבר).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחרים צריכים את ערוצי הספורט - גם אין

+1

ביום שתהיה חברה שתציע את הערוצים האלה במחיר זול משמעותית מהוט, אני עובר בכיף.

פורסם

נקווה שזאת הסנונית הראשונה ועם הזמן יצטרפו שחקנים חדשים לשוק (גולן כבר הבטיח להציע חבילות טריפל תוך שנה).

גם בשוק הסלולר הראשון שהצטרף היה רמי לוי, והוא לא הציע חבילות זולות משמעותית מהחברות הוותיקות באותה התקופה.

נב - אצלי בכלל אין שום ממיר בבית, ולא בגלל המחיר שזה עולה.

פורסם

זאת רק הסנונית הראשונה. שימו לב לעיתוי. שבועות ספורים לאחר שבזק משדרגת תשתיות בחינם. פעם חשבנו (בתחום) שהIPTV ייכנס באמת רק אחרי שייכניסו חברת תשתית שלישית שתפעל על תשתית הסביבים של חברת חשמל, אבל הנה זה מגיע כבר עכשיו.

150 שקל בחודש ל40 מגה (כולל שכירות נתב) עם בזק ו012 סמייל. זה כבר מספיק. עכשיו זאת שאלה של מחיר ותכנים.

אגב, בנוגע לעידן+ תדעו שיש מספיק מקומות בארץ ש40 מגה בפייבר יש, אבל קליטה נורמלית בDVBT אין. ממיר קטן לבד נראה זול, אבל אנטנה לגג, כבילה ועלות התקנה זה כבר סיפור יותר כבד.

אני זוכר שבשביל לראות את המונדיאל ב2010 הייתי צריך לאלתר אנטנה ממחבת וליבה של כבל RG6 , להעביר דרך הסלון ולקשור עם אזיקונים למרפסת.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני משתמש במחשב קבוע בסלון שמחובר למסך ענק בשביל לראות סרטים\לגלוש\לכתוב פה.

לא רואה את הצורך בזה.

לצערי זוגתי אוהבת לזפזפ על הבוקר ולא באמת אכפת לה מה היא רואה, כל עוד זה טלוויזיה.

בשביל זה שווה לשלם 99 ש"ח במקום 300.

פורסם

יוסי, בשביל זה מספיק לקנות ממיר עידן פלוס.

ולשלם 99 ש"ח בחודש על ממיר עידן פלוס ותכנים שגם ככה זמינים ברשת (עברית? ביג וואו, תוריד כתוביות), כשאין NG, דיסקברי וערוצים רוסיים (שאלה הדברים היחידים שבשבילם הייתי מחבר את זה), וכל זה תחת קורת גג של סלכלום (שרק עניין של זמן עד שיתחילו לדחוף לך דברים שלא ביקשת בתוספת תשלום)?

לא תודה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...