Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מחפש רכב שהדרישה ממנו היא כזו: 25.000-30.000 קמ בשנה. מחפש רכב די חסכוני כמו שאתם רואים אני נוסע בו די הרבה. אוטומט ועד 50.000 שח. מעל שנת 2010. חשוב מאד מאד שלא יהיה סדאן וגם לא קטן. בגלל שאני מחפש תא מטען די גבוהה לכן שולל את אופציית הסדאן. אני רוצה להכניס לשם מגירות מפלסטיק, כתר. חשוב שיהיה תא גדול ובצורה של הסופר מיני כמו למשל פיאט פיאסטה וכד

פורסם

אתה נוסע הרבה מאוד קילומטרים בשנה, לדעתי כדאי לך לשקול רכב דיזל או רכב היברידי. נכון שהם יהיו יקרות יותר לרכישה וכנראה שתצטרך להגדיל את התקציב שלך, אבל מצד שני אתה תחזיר את ההשקעה מהר מאוד בעלויות הדלק.

אם אתה בכל זאת מחפש משהו גבוה ובתקציב כזה אז אולי כדאי שתחפש רנו קנגו בנזין. יש דגם כזה עם מנוע 1.6 ליטר וגיר אוטומטי. יש לו תא מטען גבוה, גיר אוטומטי והוא מתאים מאוד למי שנוסע הרבה ועובד עם הרכב.

פורסם
שלום. אני מחפש רכב שהדרישה ממנו היא כזו: 25.000-30.000 קמ בשנה. מחפש רכב די חסכוני כמו שאתם רואים אני נוסע בו די הרבה. אוטומט ועד 50.000 שח. מעל שנת 2010. חשוב מאד מאד שלא יהיה סדאן וגם לא קטן. בגלל שאני מחפש תא מטען די גבוהה לכן שולל את אופציית הסדאן. אני רוצה להכניס לשם מגירות מפלסטיק, כתר. חשוב שיהיה תא גדול ובצורה של הסופר מיני כמו למשל פיאט פיאסטה וכד

שיקלול חדש מראה כי אסע בערך 23k-25k קמ בשנה. ולא כמו שצויין. אולי 17k מתוכם בערך יהיו בתוך העיר

פורסם

אין רכב היברידי עם תא מטען גבוה, לא בסביבות ה-50 אלף ש"ח בכל מקרה.

15 קילומטרים לליטר תקבל רק במכוניות היברידיות, במכוניות דיזל חסכוניות או במכוניות קטנות כמו ניסאן מיקרה, פיג'ו 107 וכו'. אם צריכת דלק של 12 קילומטרים לליטר מקובלת עליך אז מלבד האיביזה שהוזכרה כאן תוכל למצוא גם רכבים כמו סוזוקי ליאנה או ניסאן נוט שאולי יעמדו בדרישות שלך.

פורסם

באמת? פיתוח של ניסן?

זה תוצר מאמץ ושיתוף פעולה של רנו עם ניסאן.

מאחר ועברנו כבר את שנות ה90 ביטויים כמו שנקבת בהם מיותרים.

התיבה ובעיקר המנוע הם פרי פיתוחה של רנו.

וכרגע לפחות אין כאלו בכלל בתקציב של פות"ש.

• תוכן חדש...