Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט חדש -mercury 1950

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה הבאת את זה שהמנוע הוחלף על ידי ה SBC ?? נראה לך שפורד דחפו מנוע של שברולט ברכבים שלהם .?

לפי מה שידוע לי , עד אמצע שנות החמישים שברולט לא היו במשחק של הV8 ( גי אם היו )

המנוע הזה הוחלף ב Y BLOCK שאחרי זמן קצר הוחלף על ידי מנועי וויסדור שרץ עד תחילת שנות ה 2000 עם שינויים קלים

גם 200 כוחות סוס זה המון להוציא מהמנוע הזה , אתה מדבר על הכפלה של ההספק .

נראה לך שהטלטלים האלו יעמדו בזה ?

http://www.2040parts.com/_content/items/images/57/1089557/001.jpg

ביצועים במחיר שפוי לא מוציאים מהמנוע הזה , אם אני ישים סופר או סעפת כפולת קרבורטורים זה רק בשביל המראה ( לפי דינו זה מוסיף 15-20 כ"ס)

אם הייתי מחפש ביצועים המנוע הזה לא היה שם .

תודו שזה נראה מגניב

http://img124.imageshack.us/img124/2663/george11me.jpg

http://img124.imageshack.us/img124/7159/george33do.jpg

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סליחה באם מה שכתבתי לא היה ברור, אבל כוונתי הייתה שהSBC החליף את הFlathead כמנוע המועדף למשפרים באופן כללי - כשם שהיה עם הפורד לפני זה, בגלל שניתן היה להשיג ולשפר אותו יחסית בזול. כמובן שכשהיצרנים האמריקאים עברו לייצור מנועי V8 עם שסתומים עיליים היו אופציות אחרות כגון קדילאק, אולדסמוביל, ביואיק וכו אבל הם מעולם לא הגיעו לפופולריות של הSBC, כשם שמנועים אחרים שהיו קימים בימי הזוהר של הFlathead לא היו אופציה אמיתית. הY Blockמעולם לא הצליח להחליף את הFlathead כמנוע ל hot rods בגלל שלהוציא ממנו הספק גבוה לא היה קל בגלל מעברי היניקה המשונים והמגבילים בראשים...

בקשר להספק ממנוע המרקורי הגדול יותר, עד כמה שזכור לי מלפני שנים השינוי שהזכרת פלוס ג''ז ,השחזה של מעברי היניקה/פליטה, שסתומים גדולים יותר, איזון ג''א וטלטלים והדרס יביאו אותך ל150 כ''ס והמכלולים יעמדו בזה. ד''א אגב, אאל''ט פרנצל טענו להספק דומה לאחר הרכבת הסופרצ'רג'ר שלהם - סופרצ'רג'רים כאלו מידי פעם מוצעים למחירה אבל למציאות בד''כ אין לצפות. המגיב מעלי דיבר על 700 כ''ס שבשביל רכב כביש יומי זה הזוי לחלוטין. 200 כ''ס יעלה לך אבל גם מי שמשפר SBC באופן יסודי לא יכול לצפות שלא יצתרך להשקיע. ברור שמבחינת היחס בין הספק/עלות הפורד תמיד יפסיד...

אבל כמובן שאם הכווננה היא לLow & Slow כל הדיון הזה הוא חסר משמעות... אם כי תכשיטים תמיד מוסיפים8)

EddieMeyer-Manifold2 copy.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tatra

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רכב מדהים ,יש לי סט צינורות מים חדשים באריזה חתומים פורד

המשאבות מים מעט בעייתיות נזלות כל הזמן כולל החדש שהזמנתי וכולל שיפוץ של אירמן של החדשות

eran lanski

חבר מס- 14084

• תוכן חדש...