Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו קנגו שנת 2001. באמצע יום עבודה אחרי שהאוטו נסע בלי שום בעייה התבקשתי להזיז את האוטו כי הוא חסם רכב אחר.

הנעתי את האוטו בלי בעייה ונכנסתי חזרה לעבודה. אחרי שעה בדיוק בסוף העבודה בדרכי הביתה ניסיתי להניע את האוטו ללא הצלחה.

המצבר היה מלא והסטרטר עובד חלק אך משהו גורם לרכב לא להניע.

גררתי את הרכב למוסך ושם בדקו את מצתי החימום כדי לראות שיש חימום לסולר והכל היה בסדר.

לאחר שהפך את כל האוטו כי הוא לא באמת יודע מה הבעיה וכנראה גם לא מקצועי מספיק בעל המוסך טען שיש אוייר במערכת הסולר

כי רואים בועות ויש צורך להחליף את כל הסט הצינורות ואולי גם את המשאבת עזר. ( זה לאחר שהוא הפך חצי אוטו בניסיונות שלא היו הכרחיים בכלל ).

ניסינו לפמפם בפומפיה הידנית שיש ברכב כדי לנסות להוציא קצת אוייר ואכן אחרי כמה ניסיונות הרכב הניע אבל לאחר כמה דקות שהרכב נשאר מונע הוא נכבה שוב.

רציתי לדעת אם משהו מכיר את התופעה , כמה עולה להחליף דבר כזה ואם יש בכלל אפשרות אחרת להוציא אוייר מהמערכת כי הצנרת במצב מצויין חוץ מזה שיש בתוכה בועות אוייר.

האוטו הולך למוסך המרכזי של רנו אחרי יאוש של כל ה"חאפרים" שמנסים ניסיונות שעולים לי בימי עבודה אשמח לקבל מידע לגבי תקלות דומות פתרונות וכמובן לגבי עלות תיקון שכזה. תודה לכל העונים

פורסם (נערך)

מניסיוני בכל הרנו קנגו בשנים האלה רואים בועות אוויר בצנרת השקופה זהו מצב תקין .

הבעיה היא כנראה במשאבת הסולר שאינה מספקת לחץ תקין או בעיה בשולל התנעה (אימובילייזר).

יש לבדוק תחילה האם מגיע לחץ לאינג'קטורים בזמן ניסיון ההתנעה, אם כן אז כנראה שהלחץ לא מספיק, אם לא מגיע אז הבעיה בשולל התנעה (אימובילייזר).

בנוסף יש לבדוק ממסר ראשי נמצא בסמוך למצבר, הוא אחראי לאספקת מתח לסילי החימום ולמשאבת ההזרקה.

אם אתה רוצה לעשות טובה לעצמך, קח את הרכב למוסך שמכיר את הרכב הזה ואל תחפש רק זול, כדי שלא יתחילו להחליף מבלי לדעת מה והכל יפול עליך באיזה מצב.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

תודה על המידע. משאבת הסולר זאת המשאבה שנמצאת מתחת לכיסא האחורי ?? כי גם אותה פתחו במוסך באיזשהו שלב וראינו שהיא מעולם לא הוחלפה ז"א משנת 2001 אבל היא הייתה נראית מצויין ללא פגמים ולא ראו משהו חריג למרות שהוא ציין שאולי זה משם.

מה ההבדל בין המשאבה הזאת למשאבת העזר ? ומה המחירים אם אתה יודע שיהיה לי לפחות קנה מידה לקראת מה אני הולך.

פורסם

למיטב זכרוני לא אבל אני לא בטוח במיליון אחוז. נצא מנקודת הנחה שהיא כן מהבהבת מה זה אומר לגבי התקלה ? הרכב לבסוף כן הניע לאחר פמפום במשאבה הידנית אבל לאחרי דקה שהוא עבד לבד הוא נכבה ככה שזה לא נראה לי האימבולייזר אחרת הוא לא היה מתניע בכלל

• תוכן חדש...