Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד לא יציב BMW 750 V12 E38

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברכב הנ"ל שנת 01' מנוע V12,יש לי תקלה בסרק כאשר הרכב עומד הסל"ד יציב,פתאום עולה במעט ויורד.

המצערת השמאלית נפתחת ונסגרת כאשר הימנית נשארת באותה פוזיציה,בנוסף כאשר אני מנתק חיישן MAF צד ימין הרכב נכבה,כאשר אני מנתק את החיישן בצד שמאל המנוע לא כבה,האם זה תקין?

הוחלפו אטמים של סעפות יניקה והוחלפו כל הפלאגים והחוטי הצתה.

בנוסף אשמח להמלצה למוסך לרכב הנ"ל,הרכב היה במורשה ולא ידעו איך לאכול אותו:roll:.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קריאת תקלות במחשב עם תוכנה של BMW ניסית?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

+1 על מוסך בימר.

יש לי בצד MAF של מנוע M52TUB25 , אם הוא יוכל לעזור לך לצורך בדיקה - בשמחה.

הייתי עוזר גם עם בדיקת מחשב, אך אני לא בטוח שהתוכנה / כבל תומכים ברכב הזה.

M-TECH E46

פורסם

יש לי מחשב של autel וסרקתי איתו, איפסתי תקלות ישנות וראיתי מה חוזר, חיישן חמצן וחיישן למדה מוזכרים שם למרות שהוחלפו.

אצטרך לסרוק עם מחשב מקורי של בימר כדי להבין מה הולך שם באמת.

בכל מקרה אתן גיחה למוסך בימר, תודה על ההמלצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• ספונסר פורום
פורסם

לפני כ-10 שנים טיפלתי ברכב כזה עם תקלה זהה, התקלה נפתרה לאחר החלפת חיישן MAF.

בהצלחה

אורן

פורסם

בדוק תקינות החיווט של החיישנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...