Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי CADILAC CTS-V

maphisto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנתיים כבר ירדתי ל 17MPG .

הטווח המוצהר של הרכב למיכל דלק מלא זה 280 מייל.בדיוק כמו הטסלה.

יצאתי לעקיפה בכביש ו 40 ל 100 לקח אולי שניה וחצי ,זה היה אורגזמה מיידית (גם לאישה ).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

רכב מדהים, תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות!

לדעתי גם הצבע מתאים לו מאוד!

לגבי ההתלבטות אם הוא זכר או נקבה, הוא לחלוטין זכר עם הסאונד העצבני הזה.

פורסם
נראה לך? סוזוקי היאבוסה(האופנוע הכי מהיר בעולם) עושה 100-200 ב3.15 שניות. אז עם כל הכבוד לקדילאק, איך היא תעשה בדיוק 40-200 ב3 שניות??

הייתי ציני. לא צריך להיות כלכך רציני!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עצה חברית לפותח השרשור,

תעיף את הצמיגי אל תקר, הם פוגעים בנוחות, בהתנהגות ולא פחות חשוב- אין לך סיכוי להוריד את הכח לכביש עם הצמיגים האלה.

ברמות האלה של מומנט גבוה אתה צריך צמיגים ברמה של מישילין פיילוט סופר ספורט וצפונה, פחות מזה ואתה תראה את בקרות האחיזה\משיכה עושות לך אורגן אורות בכל האצה חזקה.

תהנה ואל תשכח לצלם את ה-burn out הראשון שלך....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי את הסרטון.

כאמור לוח המחוונים שם הוא במיילים ולא בקמ"ש.

משמע 40-200 זה בערך 65 קמ"ש עד 320 קמ"ש.

איך זה הגיוני שרכב עושה זאת ב-3 שניות?!?

פורסם

לא ברור לי למה, לא ממש בדקתי משקל של הרכב אבל לפי נתוני המומנט\כ"ס שלו אני יכול לשער שהוא אמור לתת 0-100 די דומה לרכב שלי, כלומר איזור ה-4 שניות עגול אבל זה נתון שלא פשוט לשחזר בלי צמיגים דביקים מאוד ובמצב חדש-קרוב לחדש.

תאוצות הביניים של הרכבים בתצורה הזאת מאוד ברוטלית ואין לי ספק שהרכב מגיע לתחומי ה-250-300 קמ"ש מאוד מהר אבל ממש לא ב-3 שניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוי אוי אוי דוידוביץ! תתחדש!

43K דולר כיף לשמוע את המחיר הזה

מהמם, הצבע יפה ביותר, והנתונים שכתבת בכלל

עכשיו נותר למצוא אישה אמריקאית להתחתן איתה ולהזמין משהו דומה!

;)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
עצה חברית לפותח השרשור,

תעיף את הצמיגי אל תקר, הם פוגעים בנוחות, בהתנהגות ולא פחות חשוב- אין לך סיכוי להוריד את הכח לכביש עם הצמיגים האלה.

ברמות האלה של מומנט גבוה אתה צריך צמיגים ברמה של מישילין פיילוט סופר ספורט וצפונה, פחות מזה ואתה תראה את בקרות האחיזה\משיכה עושות לך אורגן אורות בכל האצה חזקה.

תהנה ואל תשכח לצלם את ה-burn out הראשון שלך....

תודה על העצה , ראיתי שזה בערך 1300 דולר לסט ... בערך מה שחשבתי .

אני בעצמי עוד לא חושב שאני מבין את העלויות של אחזקת כזה רכב... אני צריך להכנס לעניין לאט , אחרת האישה תשים לזה סוף .

כבר היום היה מסע קניות בתגובה לרכישת הרכב.

והובהר לי שלא נכנסנו היום לחנות תכשיטים בגלל שלא היה לה מצב רוח אבל זה יקרה בסופש הבא .

או בקיצור , ה BURN OUT הראשון היה היום (של הכרטיס אשראי) .

היום בבוקר הרכב קיבל שטיפה טובה , אני אצלם עוד תמונות בהמשך ואשים פה.

אחד הדברים שאני מאד אוהב שהרכב מאד רגוע (מאד) כאשר לא לוחצים ,כלומר אם אני לא רוצה אני לא ראשון ברמזור והמתלי אויר פשוט תענוג.החלון הפאנורמי נשאר בנתיים פתוח ואני מודה שזה מצויין , קצת פחות מוצלח מהחלון בטסלה .

מערכת הסאונד של BOSS מעולה אבל עדין ה HK בסובארו מוצלחת יותר (בנושא הזה ה AMG היתה אכזבה בנסיעת מבחן וכשאלתי למה , הנציג אמר בעדינות "זה לא הדגש ברכב הזה").

בכל זאת כמה דברים פחות מוצלחים , אין מקום למשקפי שמש ,אין BLUETOOTH מובנה אבל יש חיצוני (דיי מזעזע בעניי בנושא הזה) ואחרון חביב - לא ברור מה הם חשבו שתיכננו את המפתח (FOB) , יש לי פתיחה אוטמטית (כאשר אני מתקרב) אבל אין נעילה ללא שימוש בכפתורים שבשלט (אז אני כן צריך להוציא מפתח וללחוץ) אני צריך לחפור בספר לראות אם יש נעילה אוטומטית .

דבר אחרון , האוטו מרגיש ענק מקדימה , כלומר המכסה מנוע כל כך גדול (למרות שהרכב עצמו לא ממש גדול) שאני חונה נשאר איזה חצי מטר מלפנים (הרכב מאד נמוך מקדימה) מאחור אין בעיה כי יש חיישנים ומצלמה.

עריכה אחרונה על ידי maphisto

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...