Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר באזור טבריה ואני רוצה לעשות פוליש ווקס לרכב ורציתי לדעת מה מתאים לי והמלצות לתותחים באזור מגוריי (מניסיון)

והאם אני צריך לדעת משהו מיוחד לפני הביצוע.

יש לי אימפרזה 2004 לבנה.

תודה רבה

פורסם

כאחד שגר בעיר וחובב דיטלינג אין בעיר באמת מישהו שמסוגל לבצע עבודה ברמה.

הרוב ישתמשו בחומר זול ויבצעו עבודה לא הכי יעילה.

אז אין תותחים,רק מכוני שטיפה עם חומרים ויכולת בסיסית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

או שיצטרך להדרים לכיוון המרכז (יעקב אלטר, סוויס ווקס וכו') או להצפין מעט, לDetalingGroup בכרמיאל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יודע שאין כאן מקצוען אמיתי זה לא חדש.

נראה לי אני ידרים לכיוון המרכז רק שם אני יוכל למצוא מישהו נורמאלי

יש למישהו עוד המלצות לתותחים בתחום באזור המרכז?

פורסם

תותח שמתותח... המחירים שלו לא ריאליים. בטבריה רצוי לא להתקרב לשום מקום בכלל, אבל בחיפה יש את דורשיין שיכולים לעשות עבודה סבירה, דיטיילינג גרופ בכרמיאל שלפי תמונות ידעים לעשות טיפול ברמה, אפילו סוויס וואקס נראה לי יותר זולים מאלטר (אבל אם הרכב לא עם התג הנכון יש מצב שלא יקחו את העבודה אפילו)

בקיצור, אין סיבה לנסוע עד למרכז

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מה הרכב לא עם תג נכון?

סוויס ווקס טיפלו לי ברכב מאוד עממי, רנו קליאו. לא RS. ראיתי שם גם מכוניות כמו ניסאן ג'וק. זה לא מרצדסים או BMW, אבל עובדה שהם עובדים גם על מכוניות עממיות. כמובן שהיא לא הייתה ניסמו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...