Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים מאוד בעייתית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתק מהברז במקלחת את הצינור וחיבר במקומו מכשיר כלשהו,פתח מים קרים,מים חמים וקבע שאין נזילה/פרצה בשום מקום במערכת המים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיקה אמינה היא בדיקה כמו שתיארתי: חיבור שעון לחץ למים הקרים, פתיחה הברז וסגירת השיבר הראשי (ולאחר מכן - המתנה).

אם תוך זמן קצר המחוג צונח למטה - נזילה חזקה (סדק, חור וכד'). אם לוקח לו זמן (נניח, שעה\שעתיים לצנוח הרבה) נזילה קטנה - אבל יש.

לרוב, אם יש ירידה קלה אחרי המון זמן (נניח של עד חצי באר בערך - מה שמעיד על שינויי טמפרטורה של המים או כל סיבה אחרת) ואחכ הוא נעצר לחלוטין, סימן שהכל בסדר.

אני לא יודע מה מטרת הבדיקה שהוא עשה ואיך הוא הגיע למסקנה שהכל בסדר. לפי התמונות מדובר בנזילה שהיתה גורמת לשעון לצנוח דיי מהר.

אולי הוא לא יודע איך לעבוד עם המכשיר... (לא סגר את השיבר ולמעשה פיספס את כל הפואנטה של הבדיקה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא סגר את השיבר,לא נגע בו בכלל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איציק, כמה זמן צריך לחכות כדי לוודא שאין נזילה?

חשבתי לחבר לקרים, לסגור ראשי, להמתין 5 דקות ואז לעבור לחמים..אתה אומר צריך לחכות יותר?

ואיך אני יודע אם מה שירד אחרי המתנה זה בגלל שינוי טמפ' או נזילה?

גבי - מה שהוא בדק זה שאין לך נזילה רק מהצינורות של המקלחת :)

פורסם

מתוך ניסיון, בדירה שביצעתי את הבדיקה הזו לראשונה (שם התגלה סדק בחיבור פליז בין צינורות פלסטיים) המחוג צנח תוך דקות בודדות. הברז שדרכו עשיתי את הבדיקה היה הברז במרפסת כי הגישה אליו היא נוחה נוחה שיש - יוצאים למרפסת :)

כאשר סגרתי את ההזנה לדוד (ולמעשה ניטרלתי את כל צנרת המים החמים בדירה), המחוג נשאר יציב.

ההבדלים בתוצאות כ"כ משמעותיים שאין אפשרות לטעות בבדיקה הזו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנזילה של הצינור מאצלכם, היא כזו קטנה שלא ניתן להבחין בה בעין?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

התגלה ממש זרם מהצינור על הקיר,הקיר ספג את הכל ומשם הכל חלחל.

פורסם
איזה מרזב יוסי?

זה בניין 5 קומות,אנחנו בקומה 2.

יש משהו שאני לא יודע עליו?

מרזב שנמצא על הגג,לפעמים אין ניקוז טוב או סתימה אפילו חלקית,

ואז המים מחלחלים לאחת הדירות התחתונות,לפעמים דרך הקיר.

זו רק סברה,כי מדובר בעונה גשומה.

מקרה כזה קרה לאבא שלי,אין לו גישה לגג,

אז אחרי שהבאנו מישהו העינין הסתדר.

גם,קרה לי במקום העבודה לשעבר,בנין בן 6 קומות,

נזילה בקומות התחתונות,היתה ''בריכת'' מי גשם על הגג.

פורסם
התגלה ממש זרם מהצינור על הקיר,הקיר ספג את הכל ומשם הכל חלחל.

לא ניתן היה לזהות את הנזילה בלי האינסטלטור?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לא היה לנו מושג שזה יכול להגיע מהצינור,רק האינסטלטור השני חשב על זה,השלישי גילה ותיקן.

כל הזמן חשדנו בשכנים מעלינו.

פורסם

חבר'ה תוך כמה זמן לדעתכם אמורים להפסיק לטפטף מים? אני רואה שהכמות פוחתת בהדרגה אבל ציפתי לחזור היום בערב ולגלות שאין טיפת מים על התקרה.

כמה זמן לוקח לעסק להתרוקן?

פורסם

תלוי בהרבה מאוד גורמים, אבל כל מה שבין כמה ימים לשבועיים-שלושה הוא הגיוני.

נתקלתי בעבר במקרה של נזילה קלה (איטום לקוי מסביב לאמבטיה סטנדרטית) שגרם לטיפטוף מים ולאחר האיטום הטיפטוף הפסיק רק לאחר שבועיים.

סבלנות. בטון וחול יכולים לשתות הרבה מים (ובמקרים כאלה לוקח להם המון זמן עד שזה מתייבש. במקרה של החול - אין סיכוי שהוא מתייבש לחלוטין אבל הנזילה תפסיק בשלב כלשהו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצל ההורים התפוצץ צינור מתחת לבלטות. טוב הוא היה בן 40+ .

בקיצור. לקח חודש להפסיק לנזול. ואחרי שנה שפתחנו להחליף ריצוף. עדיין היה רטוב.!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...