Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Stock Hu to Optical

Psyaa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני עם HU סטוק של האוטו (לא מעוניין להליף כרגע מכמה סיבות)

אני מחפש דרך להמיר את היצואות רמקולים שלו לאות דיגיטלי/אופטי בשביל להיכנס לפרוססור (audison bit 1) בדרך אופטית/דיגיטלית

ולא עם הכבלים של הרמקולים/ מנחת (RCA)

אני מוצא הרבה מעבירים שמעבירים מRCA לspdif אבל אני לא מוצא מעביר ישירות מיציאת רמקולים .

שאלה נוספת האם זה יכול לעבוד אם אני אקלף חוטים של RCA (למרות שהם ממש דקים) ואחבר ישירות ליצאות של הרמקולים ומשם למעביר, לא כתוב על המעבירים למיניהם שהם צריכים להיות Pre-amp.

תודה

פורסם

להמיר מאנלוגי לדיגיטלי יכול להיות חכם במובן של סינון רעשים ממערכת החשמל, אבל אם האות עצמה לא איכותית אז עוד המרה על הדרך רק תרע את המצב.

איזה רכב? איזה דגם? שנתון? אולי יש לך יחידת ראש שמאפשרת יציאה דיגיטלית כך או אחרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שברולט טראקס 2014 אין לו שום יציאות.

להמיר בשביל לרוץ מהמערכת לביט 1 שמרוחק ממנו בלי לאבד מידע

והבנתי שהביט 1 מתמודד יותר טוב עם אות דיגיטלי שנכנס אליו

פורסם

המממ שינוי גישה אפשרי, לדעתי המיילינק זו בטח שיטה לסנכרון המסך או מידע בין הסמארטפון ליחידת הראש.

שאלה, האם החיבור הזה מאפשר לך לראות את מסך הטלפון במלואו ולשלוט במגע דרך מסך יחידת הראש? אם כן, יש לי פתרון עקיף, נוח ויחסית זול עבורך. וגם אם לא אז יש אפשרות קצת אחרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אממ לא ,הוא לא יכול לראות את המסך של הפלאפון , יש כמה תוכנות ספציפיות שאם הן מותקנות בפלאפון הוא יכול לשלוט עליהן דרך המכשיר.

המיילינק נקרא המכשיר עצמו ולא החיבור , תנסה לכתוב mylink chevrolet בגוגל

פורסם

אז הדבר היחיד שעובר לי בראש זה לחבר את הנייד לביט1 בחיבור אופטי כנגן היי אנד כשאתה רוצה לשמוע באיכות גבוהה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...