Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי גטס 1600 ידנית ( שנת 2005 )

הרכב עם 142 KM , חשבתי על להחליף שמן גיר כי אני לא יודע אם הבעלים הקודמים החליף.

צילצלתי ליונדאי שופ הוא אומר שאין לו במלאי לגיר שלי.

צלצלתי למוסך מתמחה ביונדאי, הוא טוען שאין צורך להחליך שמן בגיר ידני , הסברתי לו שספר רכב מצויין שיש צורך להחליף והוא אמר שהוא עבד ביונדאי ולא מחליפים שמן.

האם זה נכון?

ומאיפה ניתן להזמין שמן גיר מקורי?

תודה

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בספר הרכב אין דרישה להחלפת שמן גיר בתנאים רגילים. רק ב"תנאים קשים" כל 100K.

מנסיון אצלי החלפתי כנראה בפעם הראשונה בחייו של האוטו אחרי 200K, וזה רק עשה טוב.

תוכל לעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512183

כמובן שאשמח לעזור לך בעבודה.

נסה למצוא שמן גיר מקורי בחנויות חלפים או במוסכים המורשים, רק אל תצפה למחירים של יונדאי שופ :(

Stay Dirty

פורסם

CaR MaN,

אני ממליץ להחליף את השמן זה יעשה רק טוב.

אתה צריך שמן: API GL-4, SAE 75W90 semi-synthetic

שמן מקורי קצת קשה להשיג מחנויות חלפים.

פורסם

מצטרף להמלצות להחלפת שמן הגיר, אין מה לחשוש מההחלפה, זה לא גיר אוטומטי. הייתי מתאמץ ומחפש את השמן גיר המקורי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ערב טוב,

יש ברשותי 2.5 ליטר של שמן גיר ידני בדיוק מה שאתה צריך מקורי ליונדאי.

אני מוכר אותו, אשמח לעזור לך להחליף גם אם לא תקנה.

אם תרצה פרטים נוספים, תפנה בפרטי.

בברכה,רועי.

באקסנט 99 שהייתה לי המיקום של הברגים זהים.

רועי

פורסם

במסגרת טיפול 135, אלף במוסך המורשה של יונדאי החליפו לי שמן גיר,וגם ניקו את הגיר בעזרת שמן. כלומר מלאו שמן חדש ותוך כדי הוציאו. עשו זאת מספר פעמים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
במסגרת טיפול 135, אלף במוסך המורשה של יונדאי החליפו לי שמן גיר,וגם ניקו את הגיר בעזרת שמן. כלומר מלאו שמן חדש ותוך כדי הוציאו. עשו זאת מספר פעמים.

זה כי ששלך אוטומט.

תודה על התגובות אני אמצא שמן גיר מקורי ואעזר בכנופיה בהחלפתו.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...