Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, עקב כניסתי לעולם הסטודנטים אני צריך כסף,

כרגע שוכר דירה באריאל ועובד בתל אביב, הבית של ההורים בנתניה משמע אני נוסע הרבה, 20k בשנה.

עכשיו אני מחזיק פיג׳ו 207 עם מעט פחות מ100,000 קמ שלדעתי אני יכול לקבל עליה 28-30,

התכנון שלי הוא למכור את ה207 ולקנות רכב ישן וזול יותר לתקופה הקרובה של שלוש שנים עם נסיעות מרובות,

איזה רכבים מעניינים יש בתחום ה15k? מן הסתם עדיף שיהיה חסכוני אבל יותר חשוב לי שהרכב יהיה צעיר ומהנה לנהיגה, נוח, אוטומטי כי אני גר עם החברה והיא גם תשתמש בו מדי פעם ושיהיה אמין כמה שאפשר בשנתונים הרלוונטים, יש לציין ש90% מהנסיעות יהיו בין עירוניות.

האופציה הראשונה שעלתה לי היא סיוויק האצ׳בק מסוף שנות ה90 אבל כולם עם ק״מ שנושק ל200 או מעל, מה אתם חושבים? איזה עוד אופציות יש בטווח הזה?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אתה רוצה למכור רכב ב-30K {נניח} ורוצה לרכוש רכב מלפני 25 שנה שישתה לך דלק ויבקר הרבה במוסך?

אם אתה מחפש הרפתקאות ורכב "ספורטיבי" אז כן, לך על זה.

אבל אם אתה סטודנט שרוצה לשמור על הכסף שלו אז עדיף שתשאר עם מה שיש לך כרגע.

יש משפט שאומר better the devil you know, אין סיבה להחליף רכב שיש לך כרגע שאתה מכיר אותו ברכב אחר שלך תדע מה יקרה לו.

אם אתה בכל זאת רוצה להחליף רכב בתקציב הזה, הייתי ממליץ לך לקחת פונטו גרנדה ידנית, הרכב אמין, חסכוני בדלק, אחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא ציינת איזה שנה הפיג'ו... זה מאוד משמעותי, כי המחירים עכשיו בשוק על הפנים.

אתה יכול בהחלט לקנות מכונית אוטומטית טובה בפחות מעשרת אלפים שקל, אבל, כמו שאמר קודמי - אתה יורד משמעותית בשנתון, ברמת הבטיחות, אולי גם תקבל צריכת דלק יותר גבוהה...

לא. הייתי מציע בשום מקרה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מצטרף לדעת החברים,לא הייתי עושה צעד כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיגו שנת 2008, הסיבה העיקרית היא שהערך שלה ירד ברמה דרסטית בשלוש שנים האלה במיוחד עם הנסועה הגבוהה וכי אני צריך כסף נזיל היות ואני שוכר דירה ויש לי הרבה הוצאות, אני עדיין שוקל את המהלך כדי שיהיה לי עוד סכום בצד, בכל אופן איזה רכבים כדאי לבדוק?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כשאתה קונה רכב ישן אתה קונה חתול בשק, אתה לא יודע לאיזו הוצאה אתה תכנס איתו בעוד שבוע או בעוד חודש ואז חלק גדול מהכסף הנזיל שבנית עליו הולך על תיקונים. בסוף נשארים עם רכב ישן יותר, פחות בטיחותי אולי יותר זללן וגם בלי יותר מידי מזומן נזיל בעו"ש.

אם אתה ממש מתעקש להתיישן, אז ראיתי השבוע בלוח של הפורום פונטו ספייס 2004 ברמת גימור דיינמיק (80 כ"ס+גיר רציף, שילוב מאוד חיסכוני במיוחד בנסועה בין עירונית), המודעה עושה רושם טוב, אולי כדאי לבדוק איך האוטו במציאות (אם עדיין אקטואלי).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים וכדאי למשוך עם הפיג׳ו, אני צריך לעשות חושבים בנדון (:

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לא ממליץ למכור, עד שלא תמצא עסקה טובה, משמע, רכב שאתה מכיר את ההיסטוריה שלו מחברים או בני משפחה. כל רכב, ובפרט מתחת ל 15,000 ש"ח זה ממש חתול בשק, בטח לאחד שאיננו מקצוען במכונאות, ובטח אם אתה חייב לרכוש אוטומטית.

כשאין ברירה וזה התקציב- קונים ומקווים שזו נייתה עסקה טובה. אבל במקרה שלך יתכן מאוד שאת פער המחירים שתרוויח בקניה-מכירה תצטרך להוציא על מוסכים.

פורסם

בס''ד

אני לא יודע כמה אתה תקבל על פיזו אבל ב15 אלף חפש פוקוס או מאזדה 3 הפוקוס ב2005/6

מאזדה 2004 אמינות מאד גם אחריי 200 אלף ק"מ

יש רכבים בקל אוטו אאוטלט בגרושים אפשר למצוא מציאות וגם אם צריכים יישור קו המחיר הזעום משאיר הרבה כסף בשביל לקחת רכב שעם קצת השקעה תהנה ממנו

דרך אגב במחירים כאלו רק יפנית הפוקוס זו מאזדה 3 נוחה אבל אותו רכב

בהצלחה

פורסם

לדעתי זאת טעות לעשות מהלך שכזה.

מ 30 אלף האלה תוריד 15 על הרכב החדש, תוסיף לזה עוד איזה 2-4 (לפחות) אלף ליישור קו.

ותתפלל שבמשך כמה שנים לא תצוץ לך איזה תקלה רצינית. בשורה תחתונה אתה לא תרוויח יותר מדי מהמלך הזה, אבל עוגמת נפש

אם תיהיה (למשל תתקע היכן שהו במבול ותפסיד יום עבודה/לימודים כנראה שזה יהיה יותר מיום) לא שווה את החסכון של כמה אלפי שקלים למשך 3 שנים.

• תוכן חדש...