Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת לרכוש רכב קטן, חסכוני בדלק ואוטומטי ומתלבטת בין כל סוגי הדגמים הקיימים.

הצרכים שלי : נסיעות קצרות מדי יום מהבית לעבודה של כ-4 ק"מ כל כיוון + נסיעות פעם בשבועיים לת"א או פ"ת.

התקציב : 60 אלף.

איזה רכב כדאי לי לקנות? האם חדש? יד שנייה? איזה דגם? מליסינג? ק"מ 0? מפרטי?

יש כל כך הרבה אופציות שאני קצת אבודה... וגם אין לי מושג מה מתאים לי.

אשמח לעזרה,

תודה רבה מראש :)

אוריה

פורסם

אני לא מתכוון להכנס לך לכיס אבל בשביל נסיעה של 8 ק"מ ביום ועוד נסיעה ארוכה פעמיים בחודש אין סיבה להוציא 60 אלף על רכב אלא אם כן מתחשק לך להתחדש ואז זה כבר משהו אחר.

בתקציב שלך יש סוזוקי סוויפט, רכב אמין וחסכוני גם בגרסה האוטומטית שלו.

פיאסטה גם רכב אמין, קצת פחות חסכוני אבל איכות חומרים מאוד טובה, הרכב נעים לנסיעות ארוכות.

פונטו איבו, חסכוני עם אחזקה זולה, נוח ומרווח.

יונדאי i20 שהיא רכב אמין, נוח, מרווח אבל גם לא הכי חסכוני בדלק. תוכלי למצוא אותה בקלות יד 2 עם 0 ק"מ.

בגרסאות רכבי המיני הייתי מכוון ליונדאי i10, קטן, נוח, נעים אבל לא הכי חסכוני בדלק.

מיצובישי ספייס סטאר שהוא בין מיני לסופר מיני, הרכב נוח ולמרות שנראה קטן הוא יחסית מרווח.

ניסאן מיקרה, לדעתי לא הכי נוח בעולם אבל מאוד חסכוני.

מבין כולם את צריכה לראות מה הכי מוצא חן בעינייך, לעשות נסיעות מבחן ולראות לאיזה רכב הכי התחברת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה רבה על התגובה! :)

חשוב לי אמינות ושהרכב לא יתקלקל לי פתאום באמצע נסיעה ואצטרך להוציא הרבה כסף על טיפולים, בגלל זה הקצתי תקציב כזה.

אני אבדוק על הרכבים שכתבת.

מה עם סיאט מי? ראיתי מודעה ביד 2 על רכב כזה מ2014 (3 דלתות) שעשה 2400 ק"מ והמחיר הוא 56,800

בנוסף, הבנתי שגם טויוטה אייגו מתאימה לתקציב שלי - מומלץ?

שוב תודה!!

פורסם

בדיוק מה שאיתמר רשם.

ב-40K ואולי טיפה יותר אפשר לרכוש רכב אמין מהרשימה שרשמתי למעלה.

לשאלתך, האייגו והמיי יהיו בסדר גמור בשבילך אבל קחי בחשבון שהרכבים מאוד קטנים ולעיתים לא נוחים עם רמת גימור וחומרים לא הכי נעימים שיש.

כשאת רושמת שאת נוסעת פעמיים בחודש נסיעות ארוכות לת"א או פ"ת, מאיפה את נוסעת אותם?

אם זה מאילת אז עדיף לקחת רכב סופר מיני ולא בסגנון אייגו, אבל אם את נוסעת אותם מראשל"צ {סתם זרקתי משהו יחסית קרוב} אז אין בעיה עם האייגו.

פורסם

לא הייתי קונה אייגו משומשת כשיש דגם חדש בפתח. כנ"ל לגבי האחיות התאומות C1/108. אייגו תגיע בתחילת שנה הבאה ו-C1/108 כבר כאן. אבל הן מעט חורגות מהתקציב.

פורסם

הנסועה שלך אכן נמוכה, אבל אם יש לך 60K אז אנחנו בוודאי לא נעצור בעדך

בקטגורית המיני יש לך את הפיקנטו שהיא מצויינת לצרכים שלך, לנסיעות קצרות, נוחה מאוד ומנוע טוב.

בנוסף יש לך את הI10 שגם יכולה להיות אופציה, אבל איכשהוא אני אישית פחות מתחבר... ניסו לעשות חיקוי של הפיקנטו, יצא כמו האחות המשעממת שלה...

תראי מה את אוהבת יותר והכי חשוב- מה יותר נוח לך.

בהצלחה.

:-o

פורסם

במבצע מועדון חבר האחרון (ספטמבר או אוקטובר) נמכרה 108 ב-66,500 ו-C1 חדשה ב-63,500. יש מצב שבשביל לסגור עסקה יציעו לך מחיר דומה גם כיום בלי קשר לחברות במועדון.

פורסם

הנסיעות לת"א/פ"ת יהיו מאיזור רעננה.

היום יש לי את ההצעות הבאות שאני מתלבטת בינהן:

1. יונדאי i20, 2012, יד ראשונה מליסינג, עשתה 35 אלף קילומטר ורוצים עליה 63,000 ש"ח

2. יונדאי i10, 2014, יד ראשונה מהסוכנות - שימשה לנסיעות מבחן עשתה 2500 ק"מ , 59,000 ש"ח

3. סוזוקי ספלאש, 2012, יד ראשונה מליסינג מימוני, נהג פרטי, 53000 ק"מ. 63,000 ש"ח

4. הונדה ג'אז היבריד 2012, 95,000 ק"מ, 57,000 ש"ח

מרוב כל ההצעות התבלבלתי כבר ואין לי מושג מה הכי טוב בשבילי ועל מה ללכת... :(

פורסם

אוריה,

ידני לא בא בחשבון?

היונדאי i20 שנתון 2012 נמכרת בפחות אם תחפשי ביד 2.

ואין לך מה לעשות עם רכב היברידי לנסיעות שלך.

הייתי חושב על ה-i10 אבל שוב, אם כבר מפרטי.

אם בחרת רכב מהשכרה אז חובה לבדוק אותו במכון שאת בוחרת ולא לאן שהם לוקחים אותך.

לנסיעות שלך i10 תהיה מצוינת אז לכי בכיוון הזה.

פורסם

ידני לא.

אם ככה - מה אתה חושב על ההצעה של הi10 החדשה ששימשה לנסיעות מבחן בסוכנות יונדאי ב59 אלף? המחיר סביר?

זה הדגם הפחות משוכלל אבל לא ממש משנה לי וכמובן שאקח אותה לבדיקה.

תודה!!

פורסם

זה הדגם עם מנוע 1.0, הוא יהיה קצת איטי ויזלול קצת יותר דלק בנסיעות הבין עירוניות מה גם שב-67 אלף את רוכשת אחת כזאת חדשה שלא נסעו עליה.

אלא אם כן התוספת של כמה אלפים מטרידה אותך ואת מתמקחת איתם עוד קצת והולכת לבדיקה במכון שאת מחליטה והרכב יוצא פיקס בבדיקה...אז בסדר

פורסם

סקודה סיטיגו/ סיאט מי יכולות ממש להתאים לך ויש רכבים כאלה יד שנייה ביד2 במחירים ממש אטרקטיביים מ2013

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אל תתפתי למחירים הזולים יחסית. המכוניות עברו ק"מ גבוה ביחס לשנתון. אם גם כך חרגת מעל התקציב אני ממליץ שתבדקי את סיטרואן C1 ופיז'ו 108.

פורסם

לפי דעתי תעשי ככה:

לכי לסוכנויות, תראי איזה רכב הכי מוצא חן בעינייך מכל מה שהצענו ומכל מה שאת מציעה, תראי קודם כל ויזואלית איזה רכב אהבת {אין מה לעשות, רכב זה גם להנות מאיך שהוא נראה}, תעשי נסיעות מבחן על הרכבים ותראי לאיזה רכב הכי התחברת מבחינת נוחות, מושבים, קוסמטיקה וכו' וכו'.

לאחר מכן תחזרי אלינו עם תובנות ומשם נוכל לעזור לך יותר. כי לתת שמות של דגמים בלי לדעת איזה הכי מתאים לך אישית זה לא יתן לך שום דבר מכיוון שאת לא נוסעת הרבה ולא צריכה רכב הכי חסכוני בדלק, גם אין לך יותר מדי דרישות מהרכב לכן הטעם האישי שלך הוא הדבר שיקבע פה ולא הדעה האישית שלנו.

• תוכן חדש...