Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

יש לי דייהטסו סיריון 2006 ובשנתיים האחרונות שמתי לב שכאשר הרכב עומד בצומת או סתם באופן כללי על הילוך D הטורים של המנוע יורדים ל-500 והמנוע מתחיל לרעוד, הוא לא נכבה אבל משמיע קצת רעשים. זה לא קורה בשום הילוך אחר. אם אני מדליק אורות או מיזוג אז זה קצת משתפר כשהטורים טיפה עולים.

 

בבדיקה במוסך אמרו שזה לא משהו קריטי אבל בכל זאת הייתי רוצה לטפל בזה.

מצרף סרטון שצילמתי כדי להמחיש את הבעיה.

 

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות / מה לעשות עם זה?

 

תודה רבה!https://www.youtube.com/watch?v=M7kEehaC_Yg&feature=youtu.be

פורסם

500 זה דיי נמוך והרעידות בהחלט לא נראות סימפטיות בסירטון. אם זה סלד שמלווה אותך קבוע בסרק מרגע הנעת הרכב בלי אפילו מישחק של מחוג הסלד אני ממליץ לבדוק שכל הצילינדרים עובדים כשורה. האם המוסך בדק זאת?

×
×
  • תוכן חדש...