Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול בנוגע לנושא שלא ככ הצלחתי למצוא מידע עבורו.

בהנחה ואני מעוניין לרכוש את הרכב ליסינג מהחברה בתום החוזה,

מה בדיוק מעמד הרכב? נחשב רכב ליסינג בעברו? בהנחה והרכב מספק את העבודה, האם זה משתלם לרכוש אותו?

אשמח לקבל דעות והשקפות בנוגע לעניין זה.

פורסם

אם היד הראשונה של הרכב הייתה חברת ליסינג אז הרכב נחשב רכב ליסינג בעברו.

אם אתה גם ככה מתכוון לרכוש רכב דומה או זהה אז בהחלט כדאי לרכוש את הרכב שלך, בהנחה והמחיר הוגן. אתה מקבל רכב שאתה יודע את עברו המלא, אתה חוסך לעצמך ריצות בין סוכנויות ליסינג שונות, בדיקות רכב שעולות מאות שקלים כל אחד ולא קונה חתול בשק. רק אתה יודע באמת אם רכב הליסינג שלך שמור או שהתייחסת אליו כמו פח זבל במשך שלוש שנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף למה שאמר צביקה:

אם תוותר על "השבחה" ותקנח את הרכב as is, כלומר כמו שהוא במצבו כנראה שתקבל מחיר טוב יותר ממה שיעלה רכב דומה אחרי צביעת שריטות והכנה למכירה.

ושנית, כשתרצה למכור בעוד כמה שנים, תכתוב במודעת מכירה:

"הרכב יד שניה מליסינג, אבל בפועל היה שלי מהרגע הראשון, רכשתי אותו מהליסינג ורק אני נהגתי עליו כל השנים".

זה נראה קצת יותר אטרקטיבי משאר המודעות "יד שניה מליסינג", כיוון שברור לקונים שבמידה והרכב היה שבור ובעייתי, לא היית רוכש אותו לעצמך.

פורסם

לא ממש מדויק.

כאשר משתמש מחליט לרכוש את הרכב שעליו נסע (מימוש אופציית רכישה של כל רכב באותה חברה בה הוא מועסק), ההפחתה מהמחירון היא בדײכ מינימלית כי זה סעיף מוסכם בחוזי הליסינג שברוב המקרים קצין הרכב לא מתווכח על סעיף זה וכך יוצא שההנחה היא המינימלית לפי מחירון לוי יצחק (אם אני זוכר נכון - 12%).

אין אופציה להשבחה, הרכב נרכש כמו שהוא ואפילו לא חוזר לחברת הליסינג.

נכתב מניסיון של רכישת רכב מאלבר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אכן ההפחתה מאורגנת בחוזה אבל שיעור ההפחתה יכול להיות יותר גדול אם המעסיק מספיק גדול וחזק. זה יכול להגיע גם ל-20%

פורסם

קשה להתייחס להפחתה שציינת מבלי להתייחס לסוג הרכב. 25% על רנו פלואנס בנזין או שברולט קרוז זאת הפחתה נמוכה מאוד, לעומת זאת 25% הפחתה על פלואנס דיזל או טויוטה פריוס זה להיט שאתה חייב לחטוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...