Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושלום לכולם

אז ככה נשרפה לי הנורת דרך ברכב מדובר בטויוטה קורולה 2001

מבדיקה באינטרנט הבנתי שמדובר בנורה HB4 9006

עכשיו הזמנתי את הנורה הזאת

http://www.lightinthebox.com/he/hb4-12v-55w-ordinary-white-light-halogen-car-light-bulbs-1-pair_p850545.html

מהאתר הזה רציתי לדעת אם לא תהיה לי בעיה חוקית כלשהי

אם זה יעבור טסט

ואם בכללי הנורה הזאת טובה ומתאימה ? התלבטתי בין הנורה הזאת לבין הנורה מהסוג הזה מאיביי

http://www.ebay.com/itm/Golden-Yellow-2Pcs-12V-80w-9006-3000K-Xenon-Gas-HID-Light-Bulbs-Low-Beam-/151452459019?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item234345200b&vxp=mtr

מה אתם אומרים?.. תודה לעוזרים

פורסם

לפי החוק היבש - הנורות האלו אסורות ליבוא כי אין להם תקן.

בפועל, לא מאמין שתתקל בבעיה.

אם הייתי במצבך (עם נורה שרופה) הייתי נכנס לחנות חלפים הקרובה וקונה נורה של חברה מוכרת, את הנורה הסינית שהזמנת שמור בצד בתור "ספייר".

פורסם

אם הייתי במצבך (עם נורה שרופה) הייתי נכנס לחנות חלפים הקרובה וקונה נורה של חברה מוכרת, את הנורה הסינית שהזמנת שמור בצד בתור "ספייר".

נכנסתי לאוטודיפו וגם לאייס

באייס חיפשתי ולא מצאתי לצערי

באוטודיפו רצו על נורה אחת 60 שקל שניים 120 ופחדתי שאם אקנה מנורה אחת אז הגוון יהיה שונה או משהו כזה

פה זה יותר זול אבל השאלה אם האוטו יעבור טסט עם הנורה הנ"ל

והאם היא יותר טובה מהצהובה מהאיביי

פורסם (נערך)

אז בשביל לחסוך 35 שקלים אין לך בעיה להתנייד ברכב לא תקין למשך 2-4 שבועות ולקבל מוצר שאין לך מושג מה הטיב שלו? לי זה נראה הזוי...

בנוגע לנורה מאיביי, היא רעיון עוד יותר גרוע - נורה של 80W במקום 55W יכולה לגרום נזק לחיווט/קונקטור/רפלקטור.

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם
אז בשביל לחסוך 35 שקלים אין לך בעיה להתנייד ברכב לא תקין למשך 2-4 שבועות ולקבל מוצר שאין לך מושג מה הטיב שלו? לי זה נראה הזוי...

בנוגע לנורה מאיביי, היא רעיון עוד יותר גרוע - נורה של 80W במקום 55W יכולה לגרום נזק לחיווט/קונקטור/רפלקטור.

תודה לך :)

פורסם

אתה כן יכול להזמין מאיביי, אבל לערוך חיפוש HB4 Philips למשל. כך אמנם תשלם יותר מאשר עבור נורת זבל, אבל תקבל משהו שבסדר.

אם היית באיזור ירושלים, אני משתדל להחזיק את כל הגדלים במלאי, מתוצרת פיליפס, אני משיג אותם מאיביי וזה יוצא מאוד זול למרות שהם בדרך כלל מתוצרת גרמניה, ויש לי גם את הנורה הזאת. שבוע שעבר החלפתי 3 נורות ראשיות לאנשים, אחד מהם בכלל לא שם לב שהייתה ל נורה שרופה. האחרים לא כל כך יודעים מה לעשות.

פורסם
אתה כן יכול להזמין מאיביי, אבל לערוך חיפוש HB4 Philips למשל. כך אמנם תשלם יותר מאשר עבור נורת זבל, אבל תקבל משהו שבסדר.

אם היית באיזור ירושלים, אני משתדל להחזיק את כל הגדלים במלאי, מתוצרת פיליפס, אני משיג אותם מאיביי וזה יוצא מאוד זול למרות שהם בדרך כלל מתוצרת גרמניה, ויש לי גם את הנורה הזאת. שבוע שעבר החלפתי 3 נורות ראשיות לאנשים, אחד מהם בכלל לא שם לב שהייתה ל נורה שרופה. האחרים לא כל כך יודעים מה לעשות.

מה שאני הזמנתי זה חוקי ?..

פורסם

זאת התשובה המדוייקת לשאלה. ולכן עוזרים לך בעניין, כיוון שמניחים שאתה מעוניין בנורה טובה יותר מאשר הנורות האלה. זה לא רק שאין להם תקן, הם באמת ייתנו פחות אור, ויחזיקו מעמד הרבה פחות, ואולי אתה לא תשים לב שכבר נשרפה הנורה.

פורסם
זאת התשובה המדוייקת לשאלה. ולכן עוזרים לך בעניין, כיוון שמניחים שאתה מעוניין בנורה טובה יותר מאשר הנורות האלה. זה לא רק שאין להם תקן, הם באמת ייתנו פחות אור, ויחזיקו מעמד הרבה פחות, ואולי אתה לא תשים לב שכבר נשרפה הנורה.

ומה ההבדל בינהם לבין הנורות שאני קונה מחנות ?.. הם גם מסין

פורסם

טוב קודם כל 3000K בדרך כלל שמים בפנסי ערפל (כול הCIVIC JDM למיניהם)

זה ממש לא מתאים לאורות דרך

דבר שני

http://www.ebay.com/itm/2-X-Philips-Diamond-Vision-5000k-hb4-9006-Car-Bulbs-Pair-Ultimate-White-Light-/231377440364?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35df2b8e6c&vxp=mtr

זו רק דוגמה לנורות נורמליות, המוכר נראה קצת מפוקפק :/

פורסם
טוב קודם כל 3000K בדרך כלל שמים בפנסי ערפל (כול הCIVIC JDM למיניהם)

זה ממש לא מתאים לאורות דרך

דבר שני

http://www.ebay.com/itm/2-X-Philips-Diamond-Vision-5000k-hb4-9006-Car-Bulbs-Pair-Ultimate-White-Light-/231377440364?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35df2b8e6c&vxp=mtr

זו רק דוגמה לנורות נורמליות, המוכר נראה קצת מפוקפק :/

אבל זה 6000K

פורסם (נערך)

הלינק השני שהבאת הוא של נורות 3000K בקיצור אל תזמין אותם לדעתי

רק פיליפס / OSRAM / PIAA (אלה הנורות שאני אישית מעדיף, כמובן אתה תזמין מה שאתה רוצה)

עריכה אחרונה על ידי CiViC FB
פורסם
הלינק השני שהבאת הוא של נורות 3000K בקיצור אל תזמין אותם לדעתי

רק פיליפס / OSRAM / PIAA (אלה הנורות שאני אישית מעדיף, כמובן אתה תזמין מה שאתה רוצה)

זהו שבסוף לא הזמנתי מהלינק השני הזמנתי מהראשון6000 וגם יש שם של חברה על הנורה ככה שבטוח יש תקן

פורסם

והאם מותר שאורות הדרך והאורות הגבוהים יהיו שונים בצבע?

למשל האורוך דרך יהיו לבנות והנורות הגבוהות יהיו בצבע צהוב

• תוכן חדש...