Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דניאל

קניתי לפני 4 חודש אוטו והיום רציתי לחליף מנורה בלוח שעונים וראיתי שמנורה אחת חסרה חברתי מנורה אחרת וגיליתי שזאת מנורה של הצ'אק אנג'יל

וטרייד מוביל התחייבו בבדיקות כשעשיתי בדיקה לאוטו הכול היה תיקן כי לא עשיתי בדיקה מחשב

אין מצב שהמנורה נדלקה אחרי שקניתי את האוטו כי זה היה מטומטם להוצאי את המנורה שלא דלוקה

עכשיו השאלה מה אני יכול לעשות?

הם לא הביאו לי אחריות

ואת כול הטיפולים עשיתי במוסך מורשה ולאם אין מה להוצאי את המנורה כי אחי עבד שם

אני רושם את זה בכעס כי רציתי למכור את האוטו

תודה לעזורים

פורסם

כשעשיתי בדיקה לאוטו הכול היה תיקן כי לא עשיתי בדיקה מחשב

איפה בדקת? לדעתי אפשרי שמי שבדק את הרכב התרשל. ואגב, לא צריך כלום כדי לראות שהנורה חסרה.לא תקינה - רק לפתוח סויץ' ולוודא שהיא נדלקת.

:turn-l:
פורסם

בגלל שאין סימני פיסוק יש משהו שלא הבנתי,עכשיו חיברת מנורה והיא דולקת קבוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה להבין. הוא קנה רכב לפני 4 חודשים, מאז הוא עשה את *כל* הטיפולים במוסך מורשה, עכשיו הוא רוצה למכור אותו אבל לא יכול כי חסרה לו נורה.

Seems legit

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש מה להבין, חסרה מנורה זה דבר אחד ומשלימים ב10 שקל בכל חנות חלפים.

אבל אם לאחר שחוברה מנורה היא דולקת קבוע כדי להראות על תקלה במנוע יש פה בעיה הרבה יותר רצינית.

פורסם

המנורת צ'ק דולקת רצוף או לסירוגין?

אם כן אז יש בעיה וצריך להתחבר לסורק תקלות במוסך מורשה או אם יש לך מתאם OBD.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...