Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

אני יש לי יונדאי אקסנט 2008 וקיבלתי מתנה מדוד שלי מגבר של PULSE AUDIO B-2900 עם 4 ערוצים וסאב של SONY 1200WAT מצורפים התמונות שלהם.

עכשיו רציתי לשאול אתכם איך הכי כדאי לי לכוון את המגבר כדי לשמוע איתו טוב ונקי ככל האפשר (צירפתי תמונות של איך המגבר נראה מבחינת האופציות כיוונים שלו).

בנוסף הייתי רוצה שתגידו לי מה כדאי לי להגביר את הרמקולים האחוריים והסאב או את הרמקולים הקדמיים והסאב.

 

תודה על העזרה.

IMG_0277.jpg

IMG_0276.jpg

IMG_0275.jpg

IMG_0279.jpg

פורסם

באופן כללי העדיפות במקרה כזה היא הגברת קדמיים+סאב.

 

לגבי כיוון תדרים, באופן גס וראשוני:

ערוצים אחוריים שיחוברו לסאב בגישור - סוויץ' על LPF וכיוון של כ-80hz. סופר באס על 0.

ערוצים קדמיים לרמקולים - סוויץ' על HPF וכיוון לכ-80hz.

אם הקדמיים לא מסוגלים לרדת כל כך נמוך, תעלה את ההרצים ותכוון את הסאב בהתאם.

 

לגבי הגיין, תריץ חיפוש.

פורסם

תודה על העזרה

 

רק אם תוכל לכוון אותי למה אתה מתכוון במדויק זה יעזור ל יותר.

את הסוויץ של הערוצים האחוריים לשים על LPF כמו שציינת ואיך לכוון על 80HZ לא מופיע לי מספרים על הסקלה הזאת ומה לגביי הסקלה של HPF וה- GAIN? לא לגעת?

 

ולגביי הערוצים הקדמיים אותו הדבר איך אני ידע בסקלה שזה על 80HZ וה-GAIN שלידו על כמה לשים? והסוויץ על מה יהיה על ה-HPF או על GAIN?

פורסם

לגבי הגיין, אמרתי לבצע חיפוש.

מאחר ואתה מתעצל או סתם לא מצאת מסיבה כלשהי יש הסבר לדוגמה כאן.

 

לגבי החיתוך תדרים, תתחיל בלכוון בערך. אפשר להעזר בדיסק שמכיל טון בדיקה בתדר הרצוי.

בדומה לכיווני הגיין, תוכל לנתק את הסאב, לנגן מוזיקה שאתה בדר"כ שומע, להגביר לנקודה בה אתה בדר"כ שומע ולכוון לפי האוזן לנקודה שבה הרמקולים הקדמיים לא יכולים לרדת יותר או נשמעים פחות טוב. ואז באופן דומה להתאים את הסאב לתמונה.

בערוצים האחוריים הסקאלה של ה-HPF לא רלוונטית כאשר הסוויץ' על LPF.

בערצוים הקדמיים זה HPF או FULL, לא גיין. וכבר אמרתי לשים על HPF.

×
×
  • תוכן חדש...