Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בתקופה האחרונה יש ריח קלוש אך לא נעים ברכב שככל הנראה נובע ממערכת המיזוג. למסקנה זו הגעתי אחרי שניקיתי את הרכב ביסודיות (את הריפודים עם קצף) והריח נותר, ובנוסף שמתי לב שהריח נחלש עם תחילת הקיץ, כשהמזגן היה בשימוש תכוף יותר והאוויר הקר והיבש כנראה הקטין את אוכלוסית היצורים שגדלו שם...

איך הייתם ממליצים לנקות את תעלות המזגן? האם ישנו טיפול אצל מזגניסט שבו מנקים את התעלות? (ולא סתם משפריצים לשם משהו) אציין שוב שמדובר בריח קלוש שאף אחד ממני לא הרגיש בו כך שהניקוי חייב להיות יסודי.

האם לחילופין כדאי לנסות את שיטת הניקוי באוזון? או שהיא פחות מתאימה למצבים כאלו?

באם לדעתכם עדיף לפנות למזגניסט, אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע מומלץ באזור השרון.

תודה מקרב לב

פורסם

לאחרונה ביצעתי טיפול יסודי מאוד למזגן מרכזי ששם שכנו יצורים בהמוניהם.

הנ"ל כלל נקיון יסודי של כל המעברים ביחידה הפנימית והחלפת כל הצינורות השרשוריים.

אמנם איני יכול לענות לך בנוגע לניקוי המזגן ברכב בצורה יסודית, אוכל להמליץ על חומר בשם "clean-air" של חברת גור טכנולוגיות.

הנ"ל הינו חומר אנטיבקטריאלי שמרססים (נאמר לי באזור הימני התחתון של מושב הנהג, שם אמור להיות פתח יניקת האוויר של המזגן) והוא יהרוג את כל מה שיושב לך במעברי האוויר. פרטים נוספים תוכל לקבל אצלם אם תהיה מעוניין וכן שים לב שיש להם שיטת תמחור מוזרה באתר שלהם בה הגרסה באנגלית זולה יותר מהגרסה בעברית.

פורסם

מנסיוני אוכל לומר לך החלפת מסנן אוויר למזגן בעלות של40-60ש"ח והתזת חומר אנטיבקטריאלי ריחני תפתור את הבעיה ותחסל את שאר הבלתי רצויים.

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, שאלה בנושא אחר, אבל בהקשר לנושא המקורי: איך מפרקים את תא הכפפות ביונדאי אקסנט 2005, על מנת לאפשר גישה נוחה לפתח יניקת האוויר של המזגן? האם צריך פשוט למשוך אותה בכוח, בדומה לתא הקטנצ'יק שמשמאל להגה?

פורסם

לא מושכים כלום בכוח. ישנם קליפסים בצידי תא הכפפות משוך אותם למעלה ולמטה תוך כדי שאתה לוחץ עליהם והם ייצאו. ההכנסה באותה טכניקה. מקווה שהבנת את כוונתי.

פורסם

יש גם תכשיר מוצלח של LIQUI MOLY תוכלו לראות אותו כאן:http://www.justmotor.co.il/products/707617/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%9F-%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-LM

יש גם סרטון שממחיש את פעולת התכשיר

פורסם

תודה. הצלחתי לשחרר את המגרה בהתאם להנחיות, אם כי אציין שלא הבחנתי ב"פתח יניקת האוויר" - ראיתי הרבה צינורות וכשכיוונתי את עוצמת המאוורר של המזגן לרמה המקסימלית הרגשתי זרימת אוויר כללית באזור... האם אמורים להתיז את נוזל הניקוי באופן כללי באזור ולקוות שישאב אל צנרת המזגן (בעת שהוא פועל), או שעלי לאתר במדויק את הפתח ולהתיז לתוכו?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לצערי התזת הנוזל (CLEANAIR) לא הועילה (הריח שב לאחר מספר ימים), ואני מתלבט בין 2 אפשרויות:

1. ביצוע ניקוי יסודי של מערכת המיזוג (כולל המאייד, כך נאמר לי) בעלות של כ-700 ש"ח

2. ניקוי בעזרת גז אוזון (ללא פירוק) בעלות של כ-500 ש"ח

מה דעתכם? אני נוטה לכיוון האפשרות הראשונה כי אין לי מושג עד כמה אפקטיבי יהיה האוזון בחיסול היצורים שגדלו בצנרת המיזוג... האם ניקוי של הצנרת אצל מזגניסט פותר בעיות ריח כאלו? והאם העלות סבירה?

האם ישנה המלצה על מזגניסט באזור השרון? את הצעת המחיר קיבלתי מאון קור בנתניה...

תודה מראש!

פורסם

תודה. אולי בעלות כזו עדיף באמת להזמין מחולל אוזון ולנסות לבד...

אם כי אציין שבתוספת עלויות המשלוח וIMPORT CHARGES הסכום מטפס למעל 700 ש"ח, אז אני שוקל להזמין דגם חלש יותר (600 מ"ג לשעה לעומת 3500 בדגם שהצעת), שעולה כ-260 ש"ח, מכיוון שאינני יודע אם אכן נדרשת כמות גבוהה, ולכל היותר נראה לי שאוכל להפעיל אותו במשך זמן ממושך יותר...

פורסם
תודה. אולי בעלות כזו עדיף באמת להזמין מחולל אוזון ולנסות לבד...

אם כי אציין שבתוספת עלויות המשלוח וIMPORT CHARGES הסכום מטפס למעל 700 ש"ח, אז אני שוקל להזמין דגם חלש יותר (600 מ"ג לשעה לעומת 3500 בדגם שהצעת), שעולה כ-260 ש"ח, מכיוון שאינני יודע אם אכן נדרשת כמות גבוהה, ולכל היותר נראה לי שאוכל להפעיל אותו במשך זמן ממושך יותר...

100mg / H בחדר של 2*3 עובד מעולה,

תמצא שרשיר בגודל המתאים ותכניס אותו דרך החלון ותאטום עם מגבת.

הפעל את המזגן במצב "פנימי", בשום פנים ואופן לא לשהות ברכב.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

KFC,

יש לך כזה?

בנוסף,

באמזון נמכר מוצר זהה לחלוטין ושם מצויין שהמכשיר פועל רק במתח 110V כך שיש צורך לקנות גם שנאי.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם
100mg / H בחדר של 2*3 עובד מעולה,

תמצא שרשיר בגודל המתאים ותכניס אותו דרך החלון ותאטום עם מגבת.

הפעל את המזגן במצב "פנימי", בשום פנים ואופן לא לשהות ברכב.

תודה. אני תכננתי להשאיר את המחולל ברכב (להכניס פנימה כבל מאריך דרך החלון ולאטום את החריץ). האם המחולל חייב להשאר מחוץ לרכב? הנחתי שזה אפשרי כי ראיתי דגם נוסף שלו יש אפשרות להתחבר לשקע המצת, כך שנשמע הגיוני שהוא ממוקם בתוך הרכב:

דגם 1 (600 מ"ג/שעה) - תחליף בלינק kom ב-com

tinyurl.kom/kfmzsfo

דגם 2 (200 מ"ג/שעה)- תחליף בלינק kom ב-com

tinyurl.kom/qcotz5s

פורסם
תודה. אני תכננתי להשאיר את המחולל ברכב (להכניס פנימה כבל מאריך דרך החלון ולאטום את החריץ). האם המחולל חייב להשאר מחוץ לרכב? הנחתי שזה אפשרי כי ראיתי דגם נוסף שלו יש אפשרות להתחבר לשקע המצת, כך שנשמע הגיוני שהוא ממוקם בתוך הרכב:

דגם 1 (600 מ"ג/שעה) - תחליף בלינק kom ב-com

tinyurl.kom/kfmzsfo

דגם 2 (200 מ"ג/שעה)- תחליף בלינק kom ב-com

tinyurl.kom/qcotz5s

ממה שקראתי עדיף שהמחולל ישאר מחוץ לרכב על מנת לדאוג לקירור, וכניסה של אוויר "טרי".

משהו מוזר לי בנתונים של המחולל מALI אצלי הוא 7W ל100mg.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...