Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 45K (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתלבט כרגע בין טיוטה יאריס 2008 לבין פורד פיאסטה 2011

הדגש הוא על סחירות, אני מתכוון למכור את הרכב בעוד שנה פלוס.

אם ישנם עוד הצעות אשמח לשמוע!

תודה מראש לעונים,

שבוע טוב.

פורסם

ליאריס יתרון בכך שהרכב שומר על הערך,אבל כמו שאתה רואה הוא גם יהיה ישן יותר לדעתי אין סיבה להצדקה.

אם סחירות זה מה שמעניין היאריס תהיה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף מדובר בגיר הרובוטי של היאריס, שיש לו שם פחות טוב ובכללי הוא פחות נעים לנהיגה.

היאריס גם מרגישה פחות נעימה לדעתי בתא הנוסעים מאשר הפיאסטה, הפיאסטה יותר מאובזרת, תא הנוסעים נאה יותר והרכב מאובזר יותר מבחינת בטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מבשר בשורות טובות אני אבל סחירות אי אפשר לנבא! חד וחלק!.

פעם סובארו היתה הכי סחירה ונמכרת מעל המחירון בקלות, אחרי זה היה התור של מאזדה והונדה (אני עוד מתרפק על הימים שמכרתי סיויק 2004 יד שלישית במצב מושלם אמנם עם 123000 ק"מ ב 2000 ש"ח מעל המחירון...) והיום השוק מוצף.

רוצה סחירות? קנה אוטו נדיר בדגש על רכבי ספורט.

פורסם

ביקוש, סחירות ושמירת ערך אפשר לנבא רק בדרכים הבאות:

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg

ואת זה יודעים טוב מאוד מי שקנה סובארו (ורכבים נוספים) לאחרונה וניסה למכור כי הוא היה תקוע בשנות ה 80' שהרכב הזה מבוקש.

פורסם

כמו שרשמו מעלי, סחירות אי אפשר לנבא וגם לא לנחש.

אם תמצא רכב שהוא יד ראשונה זה יהיה מצוין בשבילך, אתה תהיה יד שניה ולפי השנתונים מי שיקנה לא ישאל שאלות כמו "למה אתה מוכר את הרכב כ"כ מהר?" או "איך הרכב עבר כ"כ הרבה ידיים בזמן קצר, בטוח הוא דפוק".

אישית היאריס לא לטעמי בגלל הגיר, הפיאסטה בשנתון 2011 הוא אוטומט ולא רובוטי לכן יותר ידידותי.

מה שכן, שתיהן אמינות, נוחות ונעימות לנסיעה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

קודם כל תודה רבה על כל התגובות(:

שמתי לב שהרוב המוחלט של הפיאסטות שמוצעות בשוק הן רכבי ליסינג/השכרה לשעבר,

האם עובדה זאת תהווה מכשול עקב הרצון שלי "להעיף" את הרכב בעוד שנה+?

והאם יש עוד אופציות שיתאימו לי? עד45+- וסחיר?

תודה לכולכם!

• תוכן חדש...