Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביגוד דרך BUY2USA

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי למצוא באתר שלהם ואין תשובה, צריך את זה להיום בגלל איזה מבצע ולצערי הם לא עובדים היום.

בכל אופן, אני רוצה להזמין 4 סווטצ'רים שביחד עולים לא יותר מ-60$ כולל משלוח בארה"ב. מישהו יודע כמה יעלה לי המשלוח?

אני זוכר פשוט שיש איזה תעריף קבוע לביגוד ואני לא מוצא אותו...

פורסם

היה איזה תקופה מחיר לפי מחירון. משום מה הם הורידו את זה, אולי כנראה לא משתלם להם. יש רק מחיר לנעליים. אולי לפני בלאק פריידי הם ישנו את זה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

נכון להיום כבר לא משתלם להזמין דרכם בגדים. הם הורידו, ללא הודעה מוקדמת, את מבצע הביגוד שהיה 5 דולר לפריט קיץ ו 7 דולר לחורף.

עכשיו יש ״כאילו״ מבצע של 20 אחוז הנחה על משלוח בגדים. מניסיון, מחיר ממש ממש גבוה, ואם תרצה משלוח אווירי, צפה לעלות סביב 40-50

דולר לארץ.

פורסם

60$??

היום רכשתי אפוד רשת זוהר ב- 75$ מחנות בארה"ב ושלחתי ל-BUY2USA.

במחשבון העלויות שלהם הכנסתי נתון של חבילה באורך 20X20X10 במשקל של קילו אחד ויצא שאצטרך לשלם 27$ על המשלוח.

כאשר החבילה תגיע למחסנים של BUY2USA אקבל דרישת תשלום ואדע בוודאות.

בכל מקרה 60$ נשמע לי המון.

פורסם

הכל תלוי מה נפח האריזה שתגיע למחסן. בגלל הפתעות לא נעימות מבחינת נפח, הפסקתי להשתמש בשירותי buy2usa

פורסם

אחרי שנכוויתי מהם כמה פעמים, משתמש אך ורק לפריט שיש לו מחיר ידוע מראש. עד היום גם לביגוד

זה היה תקף, היום גם זה לא. בפעם האחרונה שלחתי אליהם חבילה מראלף לורן, של 3 שמלות

קיץ לילדות. מחיר משלוח של 45 דולר. אחרי ה״מבצע״, זה ירד ל 36 דולר. מהעצבים שלחתי במשלוח ימי.

שיקח חודשיים, יהיה לשנה הבאה...

פורסם

מצאתי את מה שאני רוצה במחיר אטרקטיבי יותר בלי הצורך להשתמש ב-BUY2USA.

אם החבילה מגיעה אליהם ואני רואה שהמחיר של המשלוח יקר לי מדי, יש אפשרות "לדחות" את החבילה ולהחזיר אותה בחזרה לספק?

זה יעלה לי כסף?

פורסם
60$??

היום רכשתי אפוד רשת זוהר ב- 75$ מחנות בארה"ב ושלחתי ל-BUY2USA.

במחשבון העלויות שלהם הכנסתי נתון של חבילה באורך 20X20X10 במשקל של קילו אחד ויצא שאצטרך לשלם 27$ על המשלוח.

כאשר החבילה תגיע למחסנים של BUY2USA אקבל דרישת תשלום ואדע בוודאות.

בכל מקרה 60$ נשמע לי המון.

אני מדמיין גודל של 4 סווצרים מסיבייים וזה יוצא די גודל, היות ואתה משלם לפי נפח זה יוצא מאוד יקר.

אם מה שקנית נכנס לקופסה שהכנסת למחשבון, לא יהיו לך הפתעות.

פורסם

בגלל עניין האריזות מאמזון למשל שהזמנתי מוצר יחסית קטן ושלחו לי אותו באריזה ענקית, שילמתי עוד 300 ש"ח משלוח בגלל זה.

מאז אני קונה רק דרך 'קונים עבורך'. משלם מראש, ולא מעניין אותי באיזו אריזה המוצר יגיע, אם זה באריזה סבירה או מקרר 900 ליטר.

אני את שלי שילמתי, שהם ישברו את הראש וישלמו את ההפרש למי שצריך.

רק במוצרים ממש קטנים אני קונה רגיל מאמזון, אם זה למשל סוללה נטענת לטלפון באלחוטי (QI BANK) ששלחו במעטפה בכלל.

חוץ מזה, קונה רק עם 'קונים עבורך'. גם משלם בשקלים וגם ראש שקט.

אני יכול לומר שהזמנתי לפני כחודש ממיר קטליטי לרכב שלי מאמזון. חברה אמריקאית כמובן.

הרכב שלי אימפלה 2002, ובארץ לא היה במלאי ואמרו לי שאם ירצו להזמין לי זה יעלה 4,500 ש"ח לפני מע"מ (!?!?).

הזמנתי ללא מחשבה שניה מאמזון דרך BUY2USA בקונים עבורך. משלמים יותר בגלל זה, עלה טיפול ומשלוח כ-$30.

אבל סך הכל, כולל מיסים בארץ (מעל 400 ש"ח!), יצא לי 1,975 ש"ח.

המוצר הגיע יחסית מהר לארץ אך התעכב שבוע וחצי במכס בגלל שהוא המתין לבוחן ממשרד התחבורה. כמובן שאישר בסוף.

אני קיבלתי את המוצר על ידי השליח לסניף הדואר כי הייתי בחו"ל (הודעתי להם על זה מראש עקב העיכוב שנוצר עם המשלוח).

מבחינתי, טיפול ומשלוח מושלם ושווה כל שקל.

מתנצל שקצת סטיתי מהנושא של הביגוד, אך רק רציתי להדגיש את עניין 'קונים עבורך'.

אם אתם קונים מחנות אחת כמה בגדים, אולי שווה לנצל את שירות 'קונים עבורך'.

אם אתם קונים ביגוד במספר חנויות שונות אז אולי זה לא משתלם יותר ללא מבצע המחירון שקצת הזוי,

כיוון שהם קראו לו מבצע ואחר כך מחירון ואחר כך בוטל ללא הודעה מראש. זה הכי מוזר.

אולי מרוב הכמויות זה לא התשלם להם כיוון שיצר עומס רב על שירות לקוחות, המחסנים וכו' והרווח מזה היה מעט מאוד.

אם אנשים יפסיקו לקנות ביגוד באופן טוטאלי דרכם, אולי הם יחשבו בשנית להחזיר את הביגוד.

אולי יגבילו את זה לשימוש אחד ללקוח בחודש וכו' כדי להפחית את העומסים.

מקווה מאוד שהחודש יצאו עם מבצע טוב של משלוח אוויר לקראת ה-BF.

פורסם

^^

למה שילמת עוד 300 ש"ח משלוח? יכלת לשלם להם פשוט 5$, והם היו אורזים מחדש את המוצר עבורך. לפעם הבאה.

מעבר לכך, אני ממליץ בחום לא להשתמש בשירות קונים עבורך של Buy2USA.

אם יש לך איזושהי בעיה עם המוצר שקנו עבורך, אמאזון לא מכירים אותך. זה גרוע ביותר.

פורסם

מבחינתי הם עוד אכזבה. כל פעם מחדש הם מצליחים להפתיע לרעה. כנראה שהם ראו את הכמויות

שאנשים מזמינים, ראו כי טוב, ואמרו, יאללה, למה שניתן שירות במחיר נורמלי? בואו נצטרף לגזלנים.

חבל שהם מתנהגים ככה, בייחוד שהם תמיד היו המובילים בהצהרות שדרכם תוזילו את העלויות, ולמה

לרכוש בארץ במחירים לא הוגנים, תזמינו מחו"ל.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, למעט מוצרים מאוד ספציפיים, כמו נעליים(שבטח גם את זה יבטלו בקרוב),

לא מזמין דרכם כבר כלום.

ואני אחד שהשליח מדואר שליחים כבר היה בן בית אצלו במשרד :-) כל שבוע היה מבקר כאן פעם או פעמיים.

אני מקווה שאנשים פשוט יפסיקו להזמין דרכם בגדים, ואז אולי ילמדו לקח. אבל כמו שתמיד קורה בארץ,

אנשים לא מצביעים ברגליים.

פורסם

זה לא היה עוזר כי הזמנתי משולש לרכב. אצלי הוא משולש גדול וכבד.

כנראה המדידות שהיו באמזון הן ממש ספציפיות של המשולש ולא כמרובע...ריבוע כמו קרטון.

אז במקום 4.5 קילו יצא 7 קילו נפחי...

זה היה בקרטון בול לגודל של המשולש... ענק לגמרי כי המשולש גדול.

במקרה אחר באמת היה עדיף לשלם עוד כדי לארוז מחדש אבל במצב הזה לא היתה אפשרות.

אם הייתי קונה בקונים עבורך הייתי חוסך לא מעט.

לגבי עניין האחריות, לא צריך להכיר את אמזון. אפשר לשלוח ל-BUY2USA את המוצר והם יטפלו בזה עבורך.

הם הרוכש מבחינת אמזון ולכן החובה עליהם.

לגבי משלוח נעליים, לא יבטלו כל עוד המתחרים MUSTOP ימשיכו עם זה.

פורסם

לפי מה שאתה אומר בקונים עבורך היו מפסידים לא מעט כסף. מוזר.

בכלאופן, עד היום שלחתי עשרות חבילות בעזרתם, So far so good.

חבל באמת שהפסיקו עם המחירון פר פריט והמחירון המוזל לבגדים.

לא הייתי שולח דרכם בגדים בשום אופן, זה יכול להיות נפחי בטירוף.

פורסם

אני לא יודע איך עובד העלויות שלהם. אולי הם משלמים פר טיסה, פר נפח ואז כמה שמכניסים יותר, מרוויחים יותר.

ולכן יש להם את עניין שירות קונים עבורך.

אל תשכח שהם גם לוקחים עמלה נוספת עבור השירות, נקרא 'טיפול ומשלוח'.

זה חלק באחוז מהסכום הכולל, ככה שאם הזמנת משהו יקר, תשלם לא מעט על זה.

אבל במוצרים גדולים זה עדיף....

כמו שכתבתי, הזמנתי ממיר קטליטי, הגיע בקרטון בול בגודל שלו אבל שוב, המוצר לא מרובע או מלבן. אז יכולתי לשלם עוד הרבה יותר.

מעדיף להזמין בראש שקט. אם המחיר לא משתלם אני פשוט לא קונה.

לפעמים אמזון שולחים לארץ (חלק מהחברות), אז משתמש בהם כמובן.

• תוכן חדש...