Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת מכסי וו גרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בטח כמו שאתם יודעים לא חסר מקרים של גניבת מכסי וו גרירה בכל הרכבים,

בפונטו שלי מאחורה לא היה מכסה, קניתי לי אחד וצבעתי אותו לצבע הרכב ועכשיו אני רוצה לשים אותו.

אומנם הצבע שלי הוא ירוק ולא הרבה יתעניינו בו אבל בכל זאת לא בא לי שיעלם עוד פעם ועוד פעם אצטרך להתעסק בזה ולהביא חדש ולצבוע והכל.

מה אפשר לעשות בקשר לזה? אפשר להדביק את זה שישאר קבוע וזהו? כי בתכלס זה לא כזה חובה וראיתי הרבה פרויקטים באינטרנט שמחליפים את הבאפרים הקדמי והאחורי לאחד בלי חורים בכלל מההתחלה.

מה מומלץ לעשות בנושא?

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני ממש לא רוצה להיות הפרייאר הזה שכשמישהו יצטרך מכסה הוא ירים ממני.

ובטח לא להגיע עכשיו עוד 100-150 שקל רק כדי שיהיו לי עוד 2-3 מכסים ספייר.

מה בקשר להדבקה אפשרי? או שלא כדאי?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מטורף.

חשבתי שאני הפראייר היחיד שפירקו לו את זה.

זה כנראה כמו תיאוריית השק"ש האחד שחסר בצה"ל. אחרת, אני לא מבין מה יש למישהו לגנוב את הדבר הזה.

*אני התייאשתי. יש לי חור עגול ושחור בפגוש הקדמי. זה אמנם מכוער, אבל לפחות את החור אי אפשר לגנוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
וראיתי הרבה פרויקטים באינטרנט שמחליפים את הבאפרים הקדמי והאחורי לאחד בלי חורים בכלל מההתחלה.

מה מומלץ לעשות בנושא?

תודה.

אתה מתלונן על 100-150 שקל, אבל להחליף לפגוש שעולה 4,000 ש"ח נשמע יותר משתלם?

אני לא מאמין שאנשים גונבים את זה כמו שזה קופץ החוצה בזמן נסיעה או בזמן נשיקות בחנייה. ניתן לעשות טלאי בהלחמת פלסטיק או פיברגלאס, אבל עבודה כזו תהיה הרבה יותר יקרה מ 100-150 ש"ח.

אם זה כל כך קריטי לך תדביק בזהירות וסגור את הפינה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפחות במאזדה, אין מצב שזה נופל לבד, כי יש לו "כבל אבטחה" קטן מפלסטיק, שמשאיר אותו תלוי מתחת לחור במקרים כמו שתיארת.

לא יודע אם להדביק אותו זה רעיון טוב.

א. מה תעשה אם תצטרך לחבר את הוו?

ב. האידיוט הבא שירצה לגנוב אותו יחרע לך את כל הפגוש עם המברג כשזה לא ישלף לו מיד.

פורסם
אתה מתלונן על 100-150 שקל, אבל להחליף לפגוש שעולה 4,000 ש"ח נשמע יותר משתלם?

אני לא מאמין שאנשים גונבים את זה כמו שזה קופץ החוצה בזמן נסיעה או בזמן נשיקות בחנייה. ניתן לעשות טלאי בהלחמת פלסטיק או פיברגלאס, אבל עבודה כזו תהיה הרבה יותר יקרה מ 100-150 ש"ח.

אם זה כל כך קריטי לך תדביק בזהירות וסגור את הפינה.

איתמר

לא התכוונתי להחליף את הפגוש. התכוונתי לזה שיש כאלה שמוותרים על החור אז אולי גם אני אוכל לוותר עליו וזה לא כל כך נורא.

לפחות במאזדה, אין מצב שזה נופל לבד, כי יש לו "כבל אבטחה" קטן מפלסטיק, שמשאיר אותו תלוי מתחת לחור במקרים כמו שתיארת.

לא יודע אם להדביק אותו זה רעיון טוב.

א. מה תעשה אם תצטרך לחבר את הוו?

ב. האידיוט הבא שירצה לגנוב אותו יחרע לך את כל הפגוש עם המברג כשזה לא ישלף לו מיד.

א. זאת ההתלבטות שלי. תכלס אני עם פונטו אני בטח לא הולך להכנס לחולות או משהו שלא יהיה אפשר לשחרר את הרכב עם כמה חברים מקסימום.

ב. זאת גם בעיה שחשבתי עליה אבל אני חושב שאקח את הסיכון הזה.

גם בפונטו יש לו וו שלא יאפשר לו ליפול. זה בוודאות גניבות.

אם אני מחליט להדביק את זה אז באיזה דבק מומלץ להשתמש?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

זה לא רק "לחולות". בפעם האחרונה שהעמיסו את המאזדה האומללה על גרר (הלך הקודן. יש כספת על הסטרטר. אי אפשר לפרוץ...) הגרריסט השתמש בוו כדי למשוך את האוטו עם הכננת ולהעלות אותו על הרמפה של הגרר.

לדעתי, כמעט כל דבק יעשה כאן עבודה. החל מ"3שניות",דרך סופר7, ועד דבקים יעודיים לABS.

הרי הכיסוי נתפס היטב בחור שלו, ולא נופל לבד (את זה כבר סיכמנו :p). ככה שהדבק רק אמור למנוע מהמחוצ'קן לשלוף אותו בקלות.

פורסם

תודה.

אז באופן כללי מה עושים כאלה שאין להם בכלל/אין להם גישה לוור גרירה של הרכב?

מה אעשה אם אגיע לסיטואציה כזאת?

3 שניות לא נראה לי יחזיק לטווח ארוך במיוחד אם מישהו ינסה לשלוף את זה בכוח. אלך על הסופר 7 אם הדבקה תיהיה ההחלטה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בכל רכב אמורה להיות גישה.

אפילו בדייהו (ז"ל) של אשתי (שליט"א) היה פתח. אני יודע, כי אותה הרימו לא פעם (את הדייהו. לא את אשתי :p).

לא תמיד זה דרך מכסה. לפעמים יש אוזן ממתכת שמרותכת לקורת הרוחב, מתחת לפגוש, ומחברים אליה שאקל של הרצועת גרירה.

פורסם

אז להדביק או לא להדביק? הרי כל רכב בסופו של דבר יצטרך גרירה.

שוב - מה עם כל אלה שאין להם גישה לוור גרירה של הרכב?

כמותם למשל-

corsaphobichomosexualpunto2.jpg

03_max.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTqCUNVdnrPK69vdw-o1CNsAJZPENBmktTLvVYoRg4rDY6BJrNh

מה אעשה אם אגיע לסיטואציה כזאת?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הקפצה

מה עושים במקרה שאני צריך גרירה אבל אין פתח לוו גרירה? יש פתרונות אחרים אפשר להסתיר בלי זה?

נגיד הפןנטו הצהובה למעלה החליקו שם לגמרי את הכל גם את המכסים מקדימה ומאחורה, מה הוא עושה במקרה של צורך בגרירה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

רגוע, חבר.

אני לא גרריסט, אבל לא פעם ראיתי אותם תופסים וו על חלק מתלה תחתון כדי למשוך את הרכב. יש גם רכבי גרר שתופסים ומרימים את הגלגלים הקדמיים ללא צורך לעלות על רמפה.

אגב, אתה יכול להסיר דאגה מליבך, זה לא מה שיעצור את הגררים של העיריות השונות. :wink:

פורסם

עם הנמכות כאלה, הדבר האחרון שידאיג אותך, זה הוו גרירה...

כמו שאמרו לך, הגרריסט כנראה יסתדר. ואם לא, מקסימום הוא יעקור את הפקק בכוח.

לדעתי יש בפונטו גם טבעת גרירה מתחת לפגוש האחורי. מקסימום יעלו אותה ברוורס...

גרירה בהרמה של שני גלגלים כבר מזמן לא מקובלת בחברות שירותי הדרך הרציניות(אלו שעובדות עם חב' הביטוח לכל הפחות),אסורה ברכב כפול הנעה, ולא תמיד אפשרית,בכפוף לאופי התקלה (ודא"ג, גם שם הרכב מאובטח בקשירה לשלדה, בד"כ לאותו וו מפורסם...).

• תוכן חדש...