Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית קומפקטית חדשה בתקציב של כ 80K. אטראז' - ריו - סוניק - משהו אחר?

qball2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש לקנות משפחתית קומפקטית חדשה או 0 ק"מ מליסינג.

הרכב מיועד למשפחה צעירה שעתידה להתרחב בע"ה, לתקופה של 5-7 שנים לפחות.

דרישות חובה: אוטומטית, צריכת דלק טובה, עלות תחזוקה סבירה, מקום לעגלת תינוק.

תקציב: באזור ה 80K, גמיש במידת הצורך - אם זה ישתלם מבחינת עלות אחזקה כוללת לכמה שנים קדימה.

משיטוט של כמה שעות בפורום, הדגם שהכי קוסם לי הוא המיצובישי אטראז' בזכות המחיר הנוח (77,000 במוטודיל) וצריכת הדלק המעולה. מצד שני ראיתי לא מעט תלונות על רעידות של הרכב הנובעות ממנוע של 3 צילינדרים. בכל מקרה - אני מתכנן לקחת אותה לנסיעת מבחן בהקדם בתקוה שזה יבהיר את הנושא.

בהיותי חדש למדי בתחום, אשמח להערות והארות - הן בנוגע לאטראז' - האם הבנתי נכון את החוזקות והחולשות שלה? והן מבחינת יתרונות וחסרונות מול רכבים אחרים בקטגוריה ובמחיר דומה.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר אתה אומר משפחתית אתה מתכוון לרכב 4 דלתות?

כי יש עוד הרבה רכבים אחרים 5 דלתות במחיר הזה

לדוגמה: סיאט איביזה, סקודה פאביה, פיג'ו 208, פורד פיאסטה, קיה ריאו, יונדאי i20

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לרכב הזה שום יתרונות.

תמתח את התקציב לאיזור ה90 וקח קרוז.

האטראג מכונית מזעזעת.

מכונית נחותה מהרבה בחינות, אבל עונה על דרישות החובה של פותח השירשור. אם מה שהוא מחפש זה חסכון נטו - זה הרכב בשבילו... אף רכב אוטומטי חדש אחר בתקציב הזה לא יתן לו צריכת דלק קרובה אפילו. בטח שלא קרוז. חבל שלא מציעים אוריס הברידית כיד 01 מליסינג. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...