Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה טובה ומוצלחת הגענו לישורת הסופית בבחירת המערכת, על זוג קומפוננטים החלטתי סופית, MOREL TEMPO 6 , עכשיו הגיע הזמן להחליט על מגבר וסאב, לגבי הסאב הייתי דיי נעול על הJBL GT51204BR ואז צץ לי בחיפוש הROCKFORS 1400T שלא הצלחתי למצוא אותו בשום אתר ברשת למעט אצל http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=15164 . ההתלבטות כרגע היא בין שניהם , בגלל שהחלטתי שפחות כדאי להתעסק עם בניית תיבה וכו. לגבי המגבר, יש 3 אופציות, לא באותה רמה כולם אבל מה שאני מחפש זה התמורה הטובה ביותר לכסף : 1- ROCKFORD FOSGATE P400.4

2-JBL GTO1004

3- ROCKFORD FOSGATE T300.4

כמו שאמרתי, לא אותה רמה אבל מה שאני מחפש זה התמורה הטובה ביותר ושיתאים לחיבור עם הסאב.

מה שעוד קראתי קצת ואני לא יודע אם צורך אצלי ברכב זה מנחת על מנת להעביר מחוטים לרמקולים לRCA שירוץ למגבר, אם מישהו יודע אם בHU המקורי יש יציאה למגבר אני אשמח לדעת...

בסופו של דבר התקציב אמור להיות 2000 שח לפני התקנה...

תודה מראש

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...