Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה לקחתי פיאט בראבו ידנית לבדיקה ואשמח לקבל חוות דעת לגבי הבדיקה.

הבוחן אמר לי שסהכ הבדיקה יצאה טוב והרכב תקין באופן כללי.

בעל המוסך שבו אני מטפל ברכב ושם מטופלת גם הפיאט (מורשה פיאט) אמר שהמנוע תקין ושהפלט הוא כיסוי תחת, לגבי הקלאץ והברקסים אמר שהוא צריך לבדוק למרות שאני יודע שהם הוחלפו לפני 20 אלף קילומטר.

אני מודע לקילומטראז הגבוהה שעבר הרכב וזה גם מגולם במחיר שלו (כל הנסועה הגדולה היא בינעירונית)

uploadfromtaptalk1413709581785.jpg

IMG-20141019-WA0003.jpg

עריכה אחרונה על ידי BloodFist
פורסם

עדכון קצר, דיברתי עם חבר של אבא שלי קצין רכב של חברה גדולה ואיש קבע בעברו שהתעסק כל שרותו ברכבים טוען להתרחק מהרכב ולא לקנות בשום פנים ואופן, יש אמת בדבריו? לטענתו המנוע גמור..

פורסם

קשה לי להאמין של"חבר" הזה יש ניסיון עם פיאט בראבו. לא יצא לי לראות אחת בצי רכב של חברה, כך שאל תסמוך על כל מי שיש לו תג שם. בכל מקרה, הרכב נראה בסדר יחסית לק"מ. הייתי לוקח.

פורסם

מעניין מה הוא אמר לך...

שהרכב מתחמם?

בעיות חשמל?

יש פה כמה אנשים שיש או היה את הרכב ומאוד מרוצים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא דיבר רק על המנוע שלטענתו גמור, שזה ההפך ממה שאמר לי הבוחן וגם מנהל מוסך פיאט בקריית שמונה.

מחר האוטו יכנס להסתכלות קצרה במוסך פיאט לראות שאין משהו מהותי שלא עלו עליו

• תוכן חדש...