Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי התגובות כאן הן לא לעניין!

הבחור מבקש עזרה במציאת חלק משומש ואפילו לא תקין למטרה מסויימת(באמת לא משנה לאיזו מטרה).

ואנשים מתנפלים ומודיעים כמה זה לא נכון,לא מחושב,לא מהונדס...

לבחור יש רצון ויוזמה!!!

אז מה אם זה נראה גרנדיוזי ולא בנוי כמו שצריך?

תנו לבחור את ההזדמנות ללמוד משהו...

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לעניות דעתי התגובות כאן הן לא לעניין!

הבחור מבקש עזרה במציאת חלק משומש ואפילו לא תקין למטרה מסויימת(באמת לא משנה לאיזו מטרה).

ואנשים מתנפלים ומודיעים כמה זה לא נכון,לא מחושב,לא מהונדס...

לבחור יש רצון ויוזמה!!!

אז מה אם זה נראה גרנדיוזי ולא בנוי כמו שצריך?

תנו לבחור את ההזדמנות ללמוד משהו...

גורג

אף אחד לא ייתן לו טורבו במתנה...

מי שיש לו רצון ויוזמה לא מבקש תרומות... בשביל כבוד צריך לעבוד...קשה...

חבל שהוא יניע את הרכב אחרי שהכל יהיה מורכב והגלגל שיניים יעוף למישהו על הראש..

קו---------------------------------------

פורסם

אני לא יכול לתת לך טורבו- אבל אני יכול לתת לך עצה:

בתקופה שעבדתי בפיאט למדתי דבר חשוב:

אם יש פגם במנוע של מכונית (לדוגמה מולטיפלה) או שמנוע נפגע בתאונה, המנוע מושלך לפח האשפה בשלמותו.כלומר- אולי הבוכנות או הבלוק נפגעו, אבל הטורבו שלם לחלוטין.

בפיאט יש מכולת אשפה שאני, באופן אישי, אהבתי לצלול לתוכה פעם בשבוע - ככה השגתי בזמנו את המצערת של האלפא 164 שהיתה מורכבת לי בראלי - וככה השגתי מספר בלתי מבוטל של טורבואים של פיאטים וקאיות וכל מיני רכבי דיזל.לצערי הרב כשעברנו דירה זרקתי את הרוב .את הטורבואים נתתי לחברים (ואני בספק אם הם יתנו אותם בחינם).

אז פשוט תעשה סיבוב מוסכים.בכל מוסך שמטפל בטורבו דיזלים או רכבים מוגדשים ,תוכל למצוא מכולת אשפה למנועים דפוקים - פשוט תבוא עם סט מפתחות, פחית WD והרבה מרץ.מקסימום תבקש ולא יתנו - אז תשים להם 50 שקלים.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...