Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איך אפשר לבדוק כמה רמקולים מערכת בסיסית, של 50X4 ללא מגבר, יכולה להפעיל בצורה טובה בלי להעמיס עליה ושהצליל ישאר נקי?

או אם השאלה הראשונה לא נכונה איך לחשב את צריכת כל הרמקולים ביחס להספק המערכת?

עריכה אחרונה על ידי GrassCube
פורסם

המערכת לא מספקת 50x4. וכפי שמצויין לך X4 ז"א שהמערכת בעלת 4 ערוצים וזה אומר שאתה יכול להשתמש ב4 רמקולים בלבד.

לצורך העניין- שמאל וימין (x2) מקדימה, ושמאל וימין (x2) מאחורה.

JL Audio

פורסם

אני מסכים ולא מסכים.

מבלי להכניס מגבר/ים חיצוני/ים לתמונה -

כן, 4 ערוצים. לא בהכרח 4 רמקולים.

ברמה הטכנית, אם תתקין קומפוננטים על כל הערוצים אתה כבר מגיע ל-8 רמקולים :-P. האמת שגם קואקסלים הם בעצם שנים או יותר אלמנטים במבנה אחד.

יש גם מכשירים שמסוגלים לעבוד על ערוץ אחד אחורי ב-2 אוהם למטרת סאב כך שאתה יורד ל-3 רמקולים או לחילופין עדין 4 ושניים בחיבור מקביל.

הבנת את הראש...

בהתחשב בהודעות האחרות של פותה"ש - מה לעזאזל אתה רוצה לעשות לרכב הקטנטן הזה?!

אם אתה מחפש פתרון לרמקולים קדמיים גדולים יותר, צריך לראות (אם כי אני בספק) אם יש מקום לקיק-פאנל (במקום הבניה בדלתות שחשבת עליה, אם כי גם היא אפשרות). רמקולים על המגש גם יתנו עוצמה סבירה.

פורסם

עדיין לא תכננתי כלום, אבל אני אוהב מוסיקה ברכב ולפעמים בווליום טיפה גבוה 8) וממש לא אוהב עיוותים.

אני אוהב לבדוק את כל האופציות שעומדות לרשותי, ואז מחליט מה אפשר לעשות ואני חושב שאני אוותר על הבניה בקיק-פאנל,הבניה בדלתות בנתיים נראת כאופציה יותר סבירה וברת ביצועה.

מה שכן מדאיג אותי זה כל העניין של המגש מאחור, אם אני מרכיב שם רמקולים של 6X9 אני דואג שהמגש לא יחזיק, גם בגלל הרטט וגם בגלל המשקל של הרמקולים.

חשבתי אולי לרכך את כל העניין ע"י גומי אטימה (בדומה לגומי שהולך לאורך ההיקיף של "המשקוף" בדלתות הרכב) לשים אותו על ההיקיף של המגש ושהוא ינוח על הגומי (במקום פלסטיק על פלסטיק, אבל לא בטוח שזה באמת יעזור.

• תוכן חדש...