Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנוגע לC4 מנוע 2000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עדיף להשאיר משהו בצד. אפשרות אחת היא לרדת בתקציב, אפשרות שניה לשלם 25000 במזומן והשאר בתשלומים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני למדתי שלא קונים רכב עם תקציב על הקשקש, לא בריא בכלל, מכניס לצרות כלכליות, וללופ, אם אתה מחפש C4 כדאי לחפש בלובינסקי טרייד אחת שמורה, יש גם מספר ידניות 1.6 למכירה, ב2 ליטר יש רק את דגם הVTS או את האוטומטיות. לא הייתי מתעסק עם הגירים האלה, זה בור ללא תחתית, במיוחד רכבים שעברו כבר כברת דרך.

תקציב לעצמך עד 28-29 אלף, ואת השאר תשאיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הרכב חייב להיות אוטומט.

כשאתה אומר שלא היית מתעסק עם הגירים האלה - למה הכוונה? לא היית לוקח אף רכב צרפתי מהשנים 2003-2010? כי להבנתי לכול אלה יש את אותו גיר.

כמו כן, הבנתי שאם הגיר מטופל כמו שצריך במקום שמבין מה הוא עושה, הוא דווקא מראה אמינות לא רעה בכלל, לפחות עד 150K ק"מ.

אם אני טועה אשמח לדעת...

אגב הרכב הספציפי שאני מתעניין בו עומד על 100K ק"מ, ובאופן כללי אני לא מתכוון לקנות רכב עם יותר מ120K.

פורסם

מציע שתחפש אקזמפלר אחר. ברשותי C4 מודל 2006 עם מעל ל-90 אלף ק"מ (אמנם VTS, אבל המערכות האלקטרוניות זהות) ולשמחתי ההיסטוריה שלה נקייה כמעט לחלוטין. גם הרכב בקרטר לא נראה טוב לדעתי עם שפשופים רבים ובולטים וצבע שרוף. מציע לנסות בכלמוביל טרייד, יש להם רכב דומה בצבע זהב שנראה על פניו סביר ובעל נתונים הגיוניים אך מוצע זמן ארוך יחסית.

אפשרות נוספת הינה לחפש C4 1.6 טורבו. יש רכב כזה מודל 2009 ביד 2 במחיר מבוקש של מעט מעל התקציב שלך (35K). אני יודע שמיד יקפצו פה מספר אנשים לגבי אמינות מנועי הטורבו, אך מדובר במנוע חזק וחסכוני מה-2.0 ליטר, שבדומה ל-C4 בכלל, מפגין אמינות טובה בחלק מהמכוניות ופחות טובה באחרות. עברתי על דפי היסטוריה של לא מעט רכבים כאלו טרם רכשתי רכב בעל מנוע זהה עבור אשתי (ב-308) ובחלקן לא היו בעיות חריגות.

מסייג כי אין לי קשר למי מהמכוניות המוזכרות.

בהצלחה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש כאן בעיה סדרתית של גירים , זה כואב בכיס, זה מעיק, יש שיפוצים שלא מצליחים, הסי 4 רכב מדהים חוץ מהגיר, זה הורס הכל, יש את השיטה של איציק שעובדת לא רע של החלפת שמן גיר כל שלושה טיפולים, זה יקר אבל מונע החלפת שסתומי וויסות לחץ ואחר כך שיפוץ מלא. אני אישית הייתי נמנע מזה או הולך על גרסה ידנית. יש כאלה שאני יודע שהחליפו קולרים ליעילים יותר, או מוגדלים, וזה האריך את החיים של הגיר.

אלא אם אתר אומר לעצמך מראש, יש לי 6 אלף בצד מוכנים לצרת גיר שיכולה לבוא עוד 5 אלף או עוד 100 אלף.

אני נוסע רק בפיג'ו סיטרואן מעל 5 שנים, עם ניסיון טוב ואהבה, וגם הכרות עם מוסכים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מציע שתחפש אקזמפלר אחר. ברשותי C4 מודל 2006 עם מעל ל-90 אלף ק"מ (אמנם VTS, אבל המערכות האלקטרוניות זהות) ולשמחתי ההיסטוריה שלה נקייה כמעט לחלוטין. גם הרכב בקרטר לא נראה טוב לדעתי עם שפשופים רבים ובולטים וצבע שרוף. מציע לנסות בכלמוביל טרייד, יש להם רכב דומה בצבע זהב שנראה על פניו סביר ובעל נתונים הגיוניים אך מוצע זמן ארוך יחסית.

אפשרות נוספת הינה לחפש C4 1.6 טורבו. יש רכב כזה מודל 2009 ביד 2 במחיר מבוקש של מעט מעל התקציב שלך (35K). אני יודע שמיד יקפצו פה מספר אנשים לגבי אמינות מנועי הטורבו, אך מדובר במנוע חזק וחסכוני מה-2.0 ליטר, שבדומה ל-C4 בכלל, מפגין אמינות טובה בחלק מהמכוניות ופחות טובה באחרות. עברתי על דפי היסטוריה של לא מעט רכבים כאלו טרם רכשתי רכב בעל מנוע זהה עבור אשתי (ב-308) ובחלקן לא היו בעיות חריגות.

מסייג כי אין לי קשר למי מהמכוניות המוזכרות.

בהצלחה,

שי

הטורבו מבחינתי לא אופציה - האמינות שלו מוטלת בספק גדול מבחינתי, כמו שציינת.

הרכב בכלמוביל כבר לא אקטואלי.

אני לא פוסל רכב על שיפשופי חנייה, בייחוד כשאין אף אקזמפלר אחר עם ק"מ יחסית נמוך.

הסוכן_עמוס, אני חושב שאשמע בעצתך ואחכה מעט בכדי שיהיה לי כסף למקרה של תקלה בגיר או משהו דומה.

מה גם שהרכב בקרטר כנראה לא ייחטף(יש דבר כזה בכלל סיטרואן שנחטפת?) והטסט שלו נגמר עוד כחודש וחצי.

פורסם

מי הולך לנהוג ברכב?

אתה?

בעיקר נסיעות עירוניות?

למרות שמנוע 2.0 ליטר זה דבר נחמד, יכול להיות שהוא בכלל לא ינוצל.

תחשוב אולי בכל זאת לקחת את ה 1.6 (יש גירסה SX PK מאובזרת כמעט כמו 2.0 ליטר).

יש הרבה יותר מבחר, במחירים ממש טובים. בתקציב שלך כנראה תוכל להשיג מודל 2008 לאחר מתיחת פנים. איך מבדילים? בדגם שלאחר מתיחת פנים בוטל צד דיגיטלי מעל ההגה, נשאר רק צג מרכזי.

כן, ה 1.6 הוא די עגלה. אבל השאלה האם זה כ"כ חשוב בשבילך.

אגב, צריכת דלק עירונית של ה 2.0 ליטר היא באיזור 1 ל 7 - 7.5 במקרה הטוב.

פורסם

הנסועה תהיה בעיקר נסיעות עירוניות בחיפה. אישתי תנהג בו. אני מעדיף את ה2 ליטר כיוון שרב הנסועה שלה תהיה בעליות יחסית תלולות (נו"ש- אוניברסיטה ונשר-אוניברסיטה). אני חושב שדגם ה1600 יהיה מתסכל לנהיגה בכבישים הללו באופן יומיומי, תקן אותי אם אני טועה.

מבחינת צריכת דלק הצפי הוא לכ500 ק"מ עירוניים בחודש. להבנתי מנוע ה1600 צורך 1:9 בנסיעה כנ"ל, במרחקים הללו ההבדל הוא זניח.

אבל - אני אבדוק את ה1.6. הבעיה העיקרית בדגם הזה היא שבחצי מהמודעות רשום PK כשבפועל הוא SX בלבד.

פורסם

לדעתי בתוואי הנסיעות הזה מנוע 2.0 יהווה שיפור משמעותי. לאשתי הספיק כביש מהיר עם עליה בשיפוע (גם ב- C4 1.6 PK) כדי להודיע לי שעם זה היא לא מסכימה להתמודד. והרכב הקודם שלה היה גטס 1.4 אוטומטית... יחד עם זאת, אם אתם מוכנים להתפשר על מנוע 1.6, בפירוש לא הייתי מתעקש על ה-PK - האבזור הנוסף נחמד אבל הוא מקור בלתי נדלה לתקלות (המראה הפוטואלקטרית התקלקלה אצלי, ריפודי הקטיפה נוטים להשתחרר מבסיס המושב, וגם ידועות תקלות בבקרת האקלים). הדבר היחיד שבאמת מוסיף הוא החישוקים הקלים אך אלו ניתנים לרכישה במבחר פירוקיות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אל תבחר אקזמפלר מתוך לחץ או רק בגלל שיש שניים ממנו אז זה הפחות גרוע, תתאזר עוד קצת בסבלנות, ותמתח גם את התקציב עם גרושים לתיקונים, כדי שהאוטו לא יעמוד או פתאום יביא עליך איזה מינוס שלא תכננת.

במכוניות האלה צריך סבלנות, הרוב מטופל כמו הרכבים של סדאם אחרי הנפילה בעיראק, וגם זה בחסד, תחפש בלובינסקי טרייד, אולי תוריד אותם קצת, יש להם רכבים ממש מטופלים, והמון אקזמפלרים, במיוחד במרכז בגלילות.

עריכה:

http://www.lubinskitrade.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/94/Makers/23/Models/2893/FromYears/1996/ToYears/2014/FromPrices/5000/Prices/0/Adv/1/Default.aspx

פה יש שני אקזמפלרים בנפח 2 ליטר, התקשר לברר

עריכה אחרונה על ידי agent_amos

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...