Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל לסאב kicker L5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש גריל לסאב kicker s12L5. חיפושים בגוגל לא נותנים תוצאות רלוונטיות לרכישה בארץ,

וב- ebay אין משלוח לארץ אך המחיר הוא 150 ש"ח' האם זה מחיר יקר מידי?

אם מישהו יודע/שמע/מכיר איפה ניתן לרכוש אני אשמח.

תמונה להמחשה:

j2zwnaeyni2y.jpeg

תודה.

פורסם

קודם כל לגבי המחיר - לדעתי מדובר בטווח מחיר הגיוני לגריל שכזה אך לאחר עלות השילוח והמיסים - אכן יקר יחסית לגריל.

אם אני זוכר נכון היבואן של קיקר בזמנו היו אפריל טקליין אך מכרו את הזכיינות על קיקר ואלפיין וכיום מי שרכש מהם את זכיינות הייבוא לפחות למותג אלפיין הינם גיל-קאר.

הייתי בראשונה פונה אליהם לבירור אם הם גם רכשו את הזכיינות על קיקר - במידה וכן, תוכל לבצע הזמנה דרכם.

בהצלחה.

אפריל טקליין אפרופו הם עדיין היבואנים של JVC - אולי ניתן גם לפנות אליהם ולשאול למי העבירו את הייבוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מתפלא לגבי האפס ביקוש - אמנם המגברים שלהם טובים סה"כ - היו לי כמה וכמה וממש אהבתי אותם, אבל באמת נקיון הצליל שלהם לעומת מגברים אחרים שהיו לי\שמעתי לקה בחסר והם נופלים בין הכסאות בין מי שמחפש זול למי שמחפש מותג.

הרמקולים שלהם מעולם לא הרשימו אותי ולגבי הL7 יש לי ציטטה ישנה נושנה שמי שמכיר, מכיר.

עריכה - סתם בכדי להיות ברור יותר לגבי מה שכתבתי

במשך שנים אני קורא למגברים של קיקר "ג'נסיס לעניים" ופה בדיוק הבעיה

מי שבאמת "עני" אין לו גם ככה כסף לקנות קיקר

ומי שלא - קונה ג'נסיס.

זה יוצר אפס ביקוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...