Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל גז יונדאי גטס

Drift
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם

מדובר בגטס 2005 1.3 GLF.

בטעות נגעתי בכבל גז עם היד והוא יצא מהמקום שלו בדוושה (מתחת להגה בתוך הרכב).

ניסיתי להחזיר אותו חזרה אבל הוא מרגיש רפוי ולא במקום.

אין יותר מדי דרכים לשים אותו אבל זה פשוט לא מסתדר.

הייתי אצל מכונאי שניסה לפתור זאת ע"י משיכת הכבל גז מתוך תא המנוע וע"י כך למתוח אותו, הרכב נסע 20 ק"מ בסדר,

ועכשיו הוא מזייף מאוד בהילוכים, הכוונה מושך הילוכים שלא לצורך (כביכול קיק דאון), או בעזיבת הגז ממשיך כביכול בתאוצה קלילה.

ניסיתי לבדוק בדיאגרמות אבל אין משהו מיוחד ששמים עליו דגש.

1) אולי מישהו יכול לצלם את האזור הזה אצלו?

2) חוץ ממוסך יונדאי מקורי שבטח ינסה לקרוע אותי במחיר, יש הסבר מה צריך לעשות כדי למקם אותו חזרה כפי שהיה?

תודה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

סימנתי בתמונה את החלק שהתנתק:

ads.png

אכן העלאת פעם את השרטוטים הנ"ל לבקשתי, וחיפשתי את החלק המבוקש.

לא נראה שיש שם משהו מיוחד, אבל משום מה זה פשוט לא חזר למקום כמו שצריך.

משום מה זכור לי שהיה שם איזשהו חלק שהחזיק אותו במקום, מעין וו מוארך מעט שהיה מסתובב מסביבו, אבל יכול להיות שלא הסתכלתי עליו נכון.

בכל מקרה כל זה קרה ממש בטעות בגלל נגיעה עם היד, ועכשיו אני מה זה מבואס מזה :(

עכשיו אני פשוט רוצה לדעת אם יש איזשהו "פטנט" כדי להחזירו למקום לפני שאני הולך למוסך יונדאי מורשה ומכין את הארנק :(

תודה שוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...