Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכל חברי הפורום היקרים 8)

רציתי בבקשה לדעת איזה שנאי מתאים להתחבר למטען, ומה הקוטביות שלו ?

יש לי מטען ,סוללה, מברגה, אבל אין לי שנאי,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קוטביות מצאתי, הפנימי זה ה +

איזה שנאי מתאים? כמה זרם? המברגה עובדת בסדר כי הטענתי את הסוללה עם סתם ספק DC מעבדתי, וזה צורך הרבה זרם בטעינה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
קוטביות מצאתי, הפנימי זה ה +

איזה שנאי מתאים? כמה זרם? המברגה עובדת בסדר כי הטענתי את הסוללה עם סתם ספק DC מעבדתי, וזה צורך הרבה זרם בטעינה,

יש לי שנאי מקורי של המברגה הזו .

18 וולט 400 מיליאמפר .

אני כמעט בטוח שזה יתאים לך .

אם אני זוכר נכון (המברגה נזרקה ) הסוללה נכנסת למסילה והשנאי מתחבר לאותה המסילה .

אם תעלה צילום זה יוכל לעזור.

בברכה

מוטי

פורסם
תמונה

המברגה שלי הייתה כחולה ועם מסילה אופקית של חיבור טעינה ,אבל השנאי יתאים כי גם אצלי הוא היה בנפרד והסוללה הייתה בעלת קיבולת של 18 וולט.

אני מסתובב באזור ראשל"צ / בת-ים / חולון (מונית), ואשמח לתת לך אותה (ללא תמורה כמובן) .

אתה מוזמן ליצור קשר .

בברכה

מוטי

052-511-26-26

• תוכן חדש...